"SZAKÁCS" címkével ellátott hírek
Nyugati fizetést kínál egy budapesti pizzéria.
Hiába a jó állásajánlat, ha nincs megfelelő ember.
„KÜLHONI MAGYAR SZAKKÉPZÉS TÁMOGATÁSA – INTÉZMÉNYI PROGRAM” keretében határon átnyúló pályázat valósult meg a Gyulai SZC Harruckern János Szakképző Iskolája és Kollégiumában október 17-28. között.
Az Országos KözÉtkeztetési Szakácsverseny OKÉS) szombati döntőjén a rendezvénymenü kategóriában Kehidakustány csapata, a napi menü kategóriában pedig a Sodexo Magyarország Kft. csapata lett a legjobb.
Száműzi a húst hamarosan újranyitó párizsi luxusétterme étlapjáról Alain Ducasse francia-monacói sztárszakács.
Az amerikai elnök részt vett családi séfjének és barátjának esküvőjén a hétvégén. Sam Kass az MSNBC műsorvezetőjét, Alex Wagnert vette el.
Több mint öt méter átmérőjű, hét centiméter vastag spanyol tortillát sütöttek a hét végén a spanyolországi Vitoriában, amikor elkészült, másfél tonnát nyomott.
Nigella Lawsont már Londonban nem engedték felszállni az Amerikába induló repülőre.
A Magyar Bocuse Akadémia pályázata felkerült a 2016. évi Bocuse d'Or Europe megrendezési jogára hirdetett pályázat rövidített listájára, így a nemzetközi szervező bizottság Budapest és Bécs közül választja ki a nemzetközi szakácsverseny helyszínét - közölte Szántó Gabriella, a Magyar Bocuse Akadémia titkára az MTI-vel.
Mégis meghosszabbították annak a dél-afrikai vendégszakácsnak a tartózkodási engedélyét Új-Zélandon, akit kövérsége miatt nem látnak szívesen a hatóságok, mivel túlsúlya miatt sokba kerülhet egészségügyi ellátása. A hosszabbításhoz vállalnia kellett esetleg gyógyításának minden költségét - adta hírül a BBC.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft