"SZAKMAI GYAKORLAT" címkével ellátott hírek
Tíznapos szakmai gyakorlatot tölthetett nyolc finn tanuló és két finn pedagógus...
Ötszáz fiatalnak lesz lehetősége szakmai gyakorlatát az Auchan áruházaknál tölteni az idén tanulószerződéssel, egyebek mellett cukrász, eladó, hentes, pék szakmában - közölte az Auchan Magyarország Kft. hétfőn az MTI-vel.
A Magyar Közigazgatási Ösztöndíj Programra november 22-ig lehet jelentkezni, a pályázat nyertesei tíz hónapos szakmai gyakorlatot teljesíthetnek Magyarország és egy másik uniós állam egy-egy közigazgatási szervénél - közölte a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkársága az MTI-vel.
Megkezdte külföldi szakmai gyakorlatát az a százötven fiatal, aki idén elnyerte a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjat és már túl van a hazai féléves gyakorlaton - közölte a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) vasárnap az MTI-vel.
A tamási Vályi Péter Szakképző Iskolai Tagintézményének diákjai a közelmúltban tértek haza németországi nyári szakmai gyakorlatukról. A Brandenburg tartományában eltöltött hetekről Kökönyei Hedvig tanárnő és Török Tímea tanuló számolt be.