"SZAKMAI NAP" címkével ellátott hírek
Az intézményvezető felelőssége a köznevelés és a gyermekvédelem területén címmel tartottak szakmai napot szerda délelőtt a Békés Megyei Kormányhivatal előadótermében.
Az intézményvezető felelőssége a köznevelés és a gyermekvédelem területén címmel tartottak szakmai napot szerda délelőtt a Békés Megyei Kormányhivatal előadótermében.
Az új szakmai kapcsolatok kiépítése, valamint a szakmai tapasztalatcsere érdekében 2016. április 20-án Közös Szakmai Nap került megvalósításra a Körös-Sárrét Turizmusáért Egyesület, az Orosháza-Gyopárosfürdőért Idegenforgalmi Egyesület és a Kardoskúti Turisztikai Egyesület szervezésében Füzesgyarmaton.
Több mint ezer szakember - családorvos, belgyógyász és gyógyszerész - vesz részt a debreceni hipertónianapon, amelyet már tizenharmadszor szervezett meg a Debreceni Egyetem regionális hipertóniacentruma szombaton.
– A hétköznapokban folyamatosan találkozunk az ügyfeleinkkel, azonban kiemelt fontosságú, hogy az ilyen ünnepi alkalmaknak is teret adjunk – mondta el Meszlényi György a csütörtökön tartott szakmai nappal és a szombatra tervezett szórakoztató programokkal összefüggésben.
„Mezőberény az elsők között…” címmel nyílt meg a települési értéktár bizottság szakmai napja és kiállítása a mezőberényi városi piaccsarnokban hétfőn. A rendezvény a nagyközönség előtt is nyitott, az érdeklődők kedden (19-én) 16-22 óra között, szerdán (20-án) pedig 9-22 óra között látogathatják a kiállítást és vásárt.
A Békés Megyei Kormányhivatal Szociális és Gyámhivatala az I. fokú jegyzői hatóságok ügyintézői számára szakmai napot tartott szerdán Békés megye jegyzőinek, akik szép számmal meg is jelentek a Békés Megyei Kormányhivatal nagytermében, hogy tájékozódjanak, tapasztalatokat osszanak meg egymással.
A Nemzeti Művelődési Intézet Békés megye értéktára címmel szakmai napot tartott kedden Békéscsabán. Górcső alá kerültek a települési, megyei értékek, a magyar értéktár és maguk a hungarikumok.
Erdős Norbert országgyűlési képviselő, a Békés Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott a fővárosi és a megyei kormányhivatalokat vezető kormánymegbízottakkal, valamint a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium területi közigazgatásért felelős államtitkárságának vezetőivel együtt az ÁROP-1.2.8-2012-2012-0001 „A járási államigazgatási rendszer kialakításának megtervezése” projekt lezárásaként szakmai napot tartott a közelmúltban.