"SZÁLLÍTMÁNYOZÁS" címkével ellátott hírek
Jövő keddtől nem engedik be Oroszországba a másodlagos marhahústermékeket, valamint a nyesedéket és a csontlisztet az európai uniós tagállamokból - közölte Szergej Dankvert főállatorvos, az orosz állat- és növényegészségügyi felügyelet (Roszszelhoznadzor) vezetője.
A szállítmánybiztosítási piacon a lopások okozzák a legnagyobb kárt, amelyek többsége szervezett módon zajlik - állapítja meg a CIG Pannónia biztosító elemzésében, amelyben a fuvarozókra és a szállítmányukra leselkedő veszélyeket vizsgálta.
A Rába csoporthoz tartozó Rába Futómű Kft. és a német Claas Selbstfahrende Erntemaschienen GmbH 2009. szeptember 30-ig hatályos, hosszabbítási opciókkal kiegészített szállítási szerződést írt alá, ami évi 5 millió euró értékű értékesítést jelent a Rábának - közölte a Rába Járműipari Holding a Budapesti Értéktőzsde honlapján kedden.
Az 52 cégből álló MASPED csoport a múlt évet 32 milliárd forint konszolidált, a csoporton belüli forgalomtól megtisztított nettó árbevétellel zárta, az adózott eredménye pedig 1 milliárd 184 millió forint volt - mondta Kautz István elnök-vezérigazgató.
A kormány és a fuvarozók szerint is közeledtek az álláspontok a pénteki tárgyaláson, hétfőn folytatni kívánják a tárgyalást.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft