"SZÁMÍTÓGÉP" címkével ellátott hírek
A Dell akár ötven dolláros pluszpénzt is kér azért, hogy Windows Vista helyett XP-vel adja a gépeit - írja az origo.
Egy felmérés most nyilvánosságra hozott eredménye szerint a tanárok, tanítók 85 százaléka napi rendszerességgel kapcsolja be a gépet. Az arány 8 százalékkal magasabb, mint 2006-ban volt.
A magyar felhasználók annyira szeretik az ingyenes tartalmakat, hogy amikor egy weboldal szabadon letölthető zenefájlokat ígér, a biztonsági kockázatokat nem mérlegelve kattintanak a letöltés gombra. Az ESET statisztikáiból kiderült, Magyarországon a legtöbb vírust mi magunk telepítjük a számítógépre.
Ma az egyik legelterjedtebb bűnözési formaként a számítógéppel elkövetett visszaéléseket tarthatjuk számon, a modern információs és informatikai rendszerek határok nélküli jellegéből adódóan - erre hívta fel a figyelmet a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) az elmúlt évi tevékenységéről készített évkönyvben.
Nem csökkent tavaly a személyi számítógépekre illegálisan telepített szoftverek aránya Magyarországon: 42 százalék maradt annak ellenére, hogy a globális trend szerint a legtöbb országban csökkent az illegális szoftverek felhasználása.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó