"SZCIENTOLÓGIA" címkével ellátott hírek
Zár alá vette a szcientológusok budapesti, Váci úti ingatlanát a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) - számolt be a földhivatali bejegyzésre hivatkozva kedden délután a Híradó.hu.
Az egyház ügyeivel rendszeresen foglalkozott a Nemzetbiztonsági és az Alkotmányvédelmi Hivatal is, derült ki a HVG e heti számának összeállításából.
Jogellenes adatkezelés miatt 20-20 millió forint adatkezelési bírságot szabott ki a Magyarországi Szcientológia Egyházra és az egyház központi szervezetére a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) – jelentette be a hatóság elnöke pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.
A Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai szerdán a Váci úti központban vizsgálódnak - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata az MTI-t.
A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnöke felszólította a Magyarországi Szcientológia Vallási Egyesület képviselőit, ne zaklassák a gyászoló családokat és töröljék jogellenesen megszerzett személyes adataikat.
Katie Holmes félti kislányát, Surit a szcientológiai egyháztól, egyebek mellett ezért válik el Tom Cruise-tól - állítják a család barátai.
A Hamburgi Szcientológia Egyház a hétvégén nyitotta meg új épületének kapuit a nagyközönség számára Németországban.