"SZEGED" címkével ellátott hírek
Meghalt egy férfi, aki kismotorral egy munkagépnek ütközött szerda reggel Szegeden - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.
A 19 éves Vanesszát már a héten hazahozhatják, és a biztosító megerősítette, hogy átvállalták a bulgáriai kezelésének költségeit.
Drágultak az albérletek az egyetemi városokban a felsőoktatási ponthatárok ismertetését megelőzően, ami az albérleti szezon kezdetét jeleni; a legdrágább Budapest, havi átlagos 150 ezer forinttal - derül ki az ingatlanpiaci cégek MTI-nek küldött elemzéseiből.
A villamosvezető az SZKT szerint a többi utas kérésére szólította fel az anyát, hogy hallgattassa el a gyermekét, vagy szálljanak le, de ez nem volt a mentség a viselkedésére. A fiú értelmileg sérült, és édesanyja szerint nem értette, hogy a járművön csendben kell maradnia.
Feljelentést tett költségvetési csalás, hivatali vesztegetés és hivatali vesztegetés elfogadásának gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen Szabó Bálint jogász, a Likvid Kontroll Kft. ügyvezetője, a Szeviép károsultak képviselője pénteken a Makói Rendőrkapitányságon.
Szegeden három év alatt hatszáz önkormányzati lakást újítanak föl és adnak bérbe pályázati úton, a piaci ár harmadáért rászoruló családoknak - közölte Botka László (MSZP) polgármester pénteken a csongrádi megyeszékhelyen.
Kerekasztal beszélgetés lesz kedden (június 13., 9.00) a szegedi Classic Caféban (Széchenyi tér 5.) arról, hogy a TE cégednek, vállalkozásodnak miért lenne jó egy mobil app. Az App Hungary Kft. munkatársai pedig elmondják, hogyan érdemes nekifogni, mi mindenre kell figyelni, mik azok a trükkök-technikák, amikkel a piacod/közönséged értéket lát majd benne. Nem tudtad? A KKV-szektor leghatékonyabb marketingeszköze az applikáció! És persze ne felejtsd otthon az ötleteidet sem!
Megjelent az ajánlattételi felhívás a Szegedi Ifjúsági Centrum építésére, s ez alapján jövő decemberre elkészülhet az új szegedi futballstadion.
A szegedi angol fordító- és tolmácsképzést alapító Göncz Árpád néhai köztársasági elnökről nevezték el a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) két épülete közötti sétányt pénteken - tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.
A sikeres kutatók vállalkozóként is sikeressé válhatnak, feltaláló fiatalokból és felkészítő tanárokból is sokkal többre lenne szüksége Magyarországnak - mondta Szabó Gábor, a Szegedi Tudományegyetem rektora a 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny díjátadó ünnepségén szerdán Budapesten.