"SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM" címkével ellátott hírek
Állásbörzét rendez kedden a Szegedi Tudományegyetem (SZTE), a régió legnagyobb munkaerőpiaci rendezvényén csaknem hetven kiállító mutatkozik be - tájékoztatta felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.
A kormány kiemelten támogatja a duális képzés terjedését, a gazdasági és technológia környezet állandó változása ugyanis szükségessé teszi, hogy a felsőoktatási intézmények együtt tudjanak működni a hallgatóknak gyakorlatot nyújtó vállalkozásokkal - mondta el László András fejlesztéspolitikai kommunikáció összehangolásáért felelős miniszteri biztos szombaton az MTI-nek.
Korszerű sejtterápiás készítmények fejlesztésére alkalmas kutatólaboratóriumot alakítottak ki a Szegedi Tudományegyetemen (SZTE) 187 millió forintos uniós támogatással - közölte Kemény Lajos, az SZTE Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinikájának vezetője csütörtökön.
Növelte hallgatói számát a központi felvételi eljárásban a Szegedi Tudományegyetem (SZTE), az intézmény 5817 új diákot vett fel - közölte Gellén Klára oktatási rektorhelyettes csütörtökön sajtótájékoztatón a Tisza-parti városban.
Színházi előadásokat, könnyű- és komolyzenei koncerteket, tematikus fesztiválokat kínál a csongrádi megyeszékhelyen élő és tanuló közönségnek a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) - tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.
Négyezer felsőoktatási intézmény közül a harmadik helyre került a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) az Erasmus+ program legfrissebb EU-toplistáján, csupán két lengyel intézményből utazott több oktató külföldre kurzusokat tartani - tájékoztatta az SZTE közkapcsolati igazgatósága kedden az MTI-t.
A Szegedi Tudományegyetem Napja alkalmából Ünnepi Szenátusülést tartottak szombat délelőtt a SZTE Rektori Hivatalban, ahol több elismerést is átadtak.
Több mint hatvan kiállító, helyi és regionális cégek, multinacionális vállalatok, munkaerő-közvetítők, tanácsadók és civil szervezetek mutatkoznak be a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) szerdai állásbörzéjén - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.
Közös államháztartási képzést indít a Magyar Államkincstár és a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) közgazdász hallgatók számára, az erről szóló megállapodást szerdán írták alá.
A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi és Természettudományi és Informatikai Kara díszokleveleket osztott és köszöntötte a Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjat elnyert hallgatókat szombat délelőtt a kar Auditórium Maximumában.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft