"SZEGHALOM" címkével ellátott hírek
Egy sárréti zenekar, a Mudfield, amely nevében is hordozza hovatartozását, nemrég készítette el első valódi videóklipjét, és rögtön meg is fordult körülöttük a világ. Menedzseri szerződés, tavaszi turné és őszre már nagylemez is várható.
Nem kell megijedni! Pusztán csak arról van szó, hogy 2017. december 13-tól már az új helyen, a kormányablak mellett intézhetik adóügyeiket a szeghalmiak, ugyanis ezen a napon történt meg a NAV ügyfélszolgálat ünnepélyes átadása, megnyitása.
2017. december 8-án Füzesgyarmaton tartottak egy konferenciát, ahol a Sárrét négy települése: Szeghalom, Füzesgyarmat, Bucsa és Kertészsziget mutathatták be, hogy mi az, amit érdemes tudni róluk, és mi az, amit érdemes megtekinteni a hozzájuk, hozzánk látogatóknak.
Görögországban két páros és egy egyéni győzelemmel, valamint egy egyéni döntős szerepléssel, és nem mellesleg egy felnőtt magyar bajnoki címmel, jelezte a szeghalmi teniszcsillag, Bondár Anna, hogy a hosszú kihagyás után újra számolni kell vele a női teniszmezőnyben, és újra az elitet ostromolja.
Huszonhat éve gyűjti a relikviákat Túri János tűzoltó őrnagy, és mára több mint ötezer tárgy és emlék gyűlt össze, amelyek megtekinthetők a „Mundérba bújt történelem” című kiállításon, Szeghalmon, az egykori Simay kisdedóvó épületében.
Mielőtt bárki arra gondolna, hogy egy rajzfilmes macskáról lenne szó, meg kell nyugtatnom, hogy egy sokkal bájosabb jelenség lesz a beszélgetés tárgya és alanya, mert bizony Süli Kittiről el lehet mondani, hogy bájos is és jelenség is. Ámde a külső senkit ne csapjon be, a fiatal hölgy a testsúlyának kétszeresét szaggatja fel a földről, löki a levegőbe, és nem mellesleg erőemelő világbajnok. (Kincses Zoltán márciusban megjelent írását olvashatják újra.)
Először kölcsönkért, majd erőszakkal elvette egy 16 éves fiú pénztárcáját 25 éves ismerőse Szeghalmon. A rendőrök a bejelentéstől számított egy órán belül elfogták a rablás gyanúsítottját.
Ha építkezni vagy barkácsolni szeretne, akkor mindent megtalál a Haus Color Mix-Ker Kft. Új Ház Centrumában Szeghalom belvárosához, centrumához közel, a 47-es főút mellett.
A Layer Kft. tevékenységei között természetesen jelen van a kereskedelmi szolgáltatás is, amit a környékben élők jól tudhatnak, hiszen több mint húsz éve, 1996 ót áll ott áruházuk Szeghalmon, a vasútállomás közelében. Elvben mindenki ismeri, de valóban ismeri?
Szeghalomról több kerékpárt is ellopott három csökmői férfi. A rendőrség lopás gyanúja miatt indított büntetőeljárást ellenük.