"SZEGHALOM" címkével ellátott hírek
Mielőtt bárki arra gondolna, hogy egy rajzfilmes macskáról lenne szó, meg kell nyugtatnom, hogy egy sokkal bájosabb jelenség lesz a beszélgetés tárgya és alanya, mert bizony Süli Kittiről el lehet mondani, hogy bájos is és jelenség is. Ámde a külső senkit ne csapjon be, a fiatal hölgy a testsúlyának kétszeresét szaggatja fel a földről, löki a levegőbe, és nem mellesleg erőemelő világbajnok. (Kincses Zoltán márciusban megjelent írását olvashatják újra.)
Először kölcsönkért, majd erőszakkal elvette egy 16 éves fiú pénztárcáját 25 éves ismerőse Szeghalmon. A rendőrök a bejelentéstől számított egy órán belül elfogták a rablás gyanúsítottját.
Ha építkezni vagy barkácsolni szeretne, akkor mindent megtalál a Haus Color Mix-Ker Kft. Új Ház Centrumában Szeghalom belvárosához, centrumához közel, a 47-es főút mellett.
A Layer Kft. tevékenységei között természetesen jelen van a kereskedelmi szolgáltatás is, amit a környékben élők jól tudhatnak, hiszen több mint húsz éve, 1996 ót áll ott áruházuk Szeghalmon, a vasútállomás közelében. Elvben mindenki ismeri, de valóban ismeri?
Szeghalomról több kerékpárt is ellopott három csökmői férfi. A rendőrség lopás gyanúja miatt indított büntetőeljárást ellenük.
Szeghalmon mérték össze tudásukat, ügyességüket a Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa Békés megyei döntőjének résztvevői. A 24 diák közül hárman juthattak tovább a kaposvári országos döntőre.
Ez a két látszólag egymásnak ellentmondó kifejezés célként fogalmazódik meg, és jelen is van a Sárrét központjában, egy kis családi vállalkozásból kinőtt, és ma már közel száz családnak folyamatosan megélhetést biztosító Layer Kft. mindennapi életében.
Mielőtt bárki arra gondolna, hogy egy rajzfilmes macskáról lenne szó, meg kell nyugtatnom, hogy egy sokkal bájosabb jelenség lesz a beszélgetés tárgya és alanya, mert bizony Süli Kittiről el lehet mondani, hogy bájos is és jelenség is. Ámde a külső senkit ne csapjon be, a fiatal hölgy a testsúlyának kétszeresét szaggatja fel a földről, löki a levegőbe, és nem mellesleg erőemelő világbajnok.
Vádat emelt a Szeghalmi Járási Ügyészség egy Békés megyei nő ellen, aki a járási hivatal hivatásos gondnokaként csaknem kétmillió forintot sikkasztott el a rábízottak pénzéből - tájékoztatta pénteken közleményben a Békés Megyei Főügyészség az MTI-t.
Autóból lőtt közlekedési táblákra festéklövő fegyverrel egy férfi Szeghalmon.