"SZEGHALOM" címkével ellátott hírek
Személyvonat ütközött autóval Szeghalom és Füzesgyarmat között csütörtök este - tájékoztatta a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-t.
Szeghalom belterületén személyautó vonattal ütközött. A balesetben az autó egyik utasa a helyszínen életét vesztette.
Két ingatlan újult meg Szeghalmon, a város szívében egy KEHOP pályázatnak köszönhetően. A szeghalmi járási hivatal két épületének hivatalos átadására 2018. május 16-án került sor.
Kerékpáros versenyeket tartott a rendőrség Békés megyei általános iskolásoknak Szeghalmon.
Vonat és személyautó ütközött a Vésztő és Szeghalom közötti vasúti átjáróban, a balesetben két ember megsérült - közölte a Mávinform az MTI-vel csütörtök este.
Egy sárréti zenekar, a Mudfield, amely nevében is hordozza hovatartozását, nemrég készítette el első valódi videóklipjét, és rögtön meg is fordult körülöttük a világ. Menedzseri szerződés, tavaszi turné és őszre már nagylemez is várható.
Nem kell megijedni! Pusztán csak arról van szó, hogy 2017. december 13-tól már az új helyen, a kormányablak mellett intézhetik adóügyeiket a szeghalmiak, ugyanis ezen a napon történt meg a NAV ügyfélszolgálat ünnepélyes átadása, megnyitása.
2017. december 8-án Füzesgyarmaton tartottak egy konferenciát, ahol a Sárrét négy települése: Szeghalom, Füzesgyarmat, Bucsa és Kertészsziget mutathatták be, hogy mi az, amit érdemes tudni róluk, és mi az, amit érdemes megtekinteni a hozzájuk, hozzánk látogatóknak.
Görögországban két páros és egy egyéni győzelemmel, valamint egy egyéni döntős szerepléssel, és nem mellesleg egy felnőtt magyar bajnoki címmel, jelezte a szeghalmi teniszcsillag, Bondár Anna, hogy a hosszú kihagyás után újra számolni kell vele a női teniszmezőnyben, és újra az elitet ostromolja.
Huszonhat éve gyűjti a relikviákat Túri János tűzoltó őrnagy, és mára több mint ötezer tárgy és emlék gyűlt össze, amelyek megtekinthetők a „Mundérba bújt történelem” című kiállításon, Szeghalmon, az egykori Simay kisdedóvó épületében.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft