"SZÉKHÁZ" címkével ellátott hírek
Átadták kedden a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség és a Központi Nyomozó Főügyészség Szegedi Regionális Osztályának új székházát, melyet 530 millió forintból alakítottak ki.
Közel száz embert menekítettek ki a budatétényi központból.
Immár felújított székházban működik tovább a Békés Megyei Kormányhivatal rehabilitációs ellátási és szakértői osztálya. A Csütörtökön tartott hivatalos átadó ünnepségen elhangzott, a rehabilitációs terület hideg fejet és meleg szívet igényel, hiszen az ügyfelek nem mindennapi nehézségekkel küzdenek.
Továbbra sem a Magyar Írószövetségé a műemléki védettségű Bajza utcai székház, ezért a szervezet elnöke, Szentmártoni János ennek a kérdésnek a rendezését tartja az egyik legfontosabb feladatának 2015-ben, hiszen így a felújítási munkálatokat sem kezdhetik el.
Demonstrációt tartott szombat délután egy Facebookon szerveződő csoport a Fidesz megalakulásának 25. évfordulóján, illetve az alaptörvény negyedik módosításának április 1-jei hatálybalépése előtt a párt Lendvay utcai székháza előtt.
Bombariadó miatt kedden részlegesen kiürítették a Kereskedelmi Világszervezet (WTO) genfi székházát.
Megrohanták és felgyújtották Kairóban a labdarúgó-szövetség székházát az egyik olyan klubnak a drukkerei, amelyik érintett a tavalyi port-szaídi futballkatasztrófában, illetve az ügyben szombaton született bírósági ítéletben.
Tiltott fegyverkereskedelem vádjával elítélték pénteken másodfokon Carlos Menem volt argentin elnököt. A politikus büntetési tételéről egy másik bíróság dönt egy későbbi időpontban.
Egyre több érdeklődő, köztük újabb tüntetők és ellentüntetők érkeztek csütörtök kora délután a Lendvay utcába a Fidesz székháza elé. Nagyjából 100-150 ember van a helyszínen.
Néhány tucat tüntető hatolt be a Fidesz budapesti, Lendvay utcai székházának udvarára csütörtök délelőtt.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft