"SZELFI" címkével ellátott hírek
Még egy olyan adat, amit eddig is sejthettünk, de immár statisztika is van hozzá.
Sokféleképpen értelmezik a szelfizést, ám az bizonyos, hogy jóval régebbi szokás, mint a 15 éve alkotott elnevezés.
Száztizenhét nappal a budapesti vizes világbajnokság rajtja előtt tömeges vízi szelfizési magyar rekord született vasárnap délután a Széchenyi Gyógyfürdőben.
A miniszterelnök Facebook-oldala szerint Münchenben találkozott Arnold Schwarzeneggerrel, a színész-politikussal - olvasható a hv.g.hu-n.
Tizenkét európai országba, köztük Magyarországra is elhozza a MasterCard az ujjlenyomattal és a szelfivel történő azonosítást a most megjelenő Identity Check alkalmazással. Ennek köszönhetően az eddiginél jóval egyszerűbb lesz az internetes vásárlás/fizetés: sem PIN, sem jelszó nem kell hozzá.
Szelfi kondizás közben, fotó a készülődésről, közös kép az edzőtársakkal – ilyen felvételekből Dunát lehet rekeszteni a közösségi oldalakon, de a pszichológusok szerint ez komoly probléma.
A diákok szelfimániája miatt szaporodnak a fejtetvek a holland középiskolákban - figyelmeztetnek a helyi szakemberek.
Egy pakisztáni lány és családja is a szelfizés áldozata lett: a 11 éves lány beleesett egy folyóba, a szülei pedig ki akarták menteni, de ők is megfulladtak.
Hét fiatal fulladt a Gangesz folyóba egy sikertelen szelfizés után – közölte csütörtökön a helyi rendőrség.
Kezdetben volt a kezünk, illetve a karunk, amellyel tartottuk a telefont szelfizéskor, aztán jött a hosszabbítás, a szelfibot, most pedig itt van a szelfidrón.