"SZEMÉLYGÉPKOCSI" címkével ellátott hírek
Az öt évvel korábbi 5,8 százalékkal szemben idén szeptemberben - a járművek mindössze 1,8 százaléka nem rendelkezett kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással
Személygépkocsi és motorosok ütköztek a főút Békéscsaba és Mezőberény közötti szakaszán.
Csehországban az utóbbi negyedszázadban megduplázódott a nyilvántartott személygépkocsik száma, de az autók átlagéletkora továbbra is nagyon magas - derül ki a cseh autóipari szövetség által csütörtökön nyilvánosságra hozott adatokból.
A Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság nettó 6 milliárd forint összértékben nyílt közbeszerzésen kíván személykocsikat vásárolni - a felhívás a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.
Kedden 8 óra 20 perc körül a békéscsabai Gyóni Géza Csaba utca kereszteződésében személygépkocsi kerékpárossal ütközött össze – tájékoztatta a hír6.hu-t Albert István, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Egy mentőautó és egy személygépkocsi ütközött össze kedden Veszprémben, négyen megsérültek, köztük a szállított beteg is - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel.
Csak néhány órája körözték az olasz hatóságok a Nagylakon lefoglalt BMW-t.
Személygépkocsi ütközött villanyoszlopnak Békéscsabán, még augusztus végén. A rendőrség kéri, hogy jelentkezzen, aki látta a balesetet.
Tavaly 1,128 millió személygépkocsit gyártottak Csehországban, ami éves szinten 3,9 százalékos csökkenést jelent. A cseh személyautó-gyártásnak azonban így is ezt volt a harmadik legjobb éve - közölte a cseh autóipari szövetség (SAP) szerdán.
A 47-es számú főúton egy személyautó vezetője letért az útról és fának ütközött.