"SZEMTANÚ" címkével ellátott hírek
Összeütközött két kerékpáros Sarkadon. A rendőrség a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja a baleset részesének jelentkezését.
Halálos baleset körülményeinek tisztázáshoz a rendőrség a lakosság segítségét kéri.
Összeütközött két kerékpáros Sarkadon. A rendőrség a baleset körülményeinek tisztázásához a lakosság segítségét kéri.
Egy személyautó és egy kerékpáros ütközött össze Békésen. A rendőrség a baleset körülményeinek tisztázásához a lakosság segítségét kéri.
Békéscsabán, a Lencsési út és a Kaszáló köz kereszteződésében 2017. április 25-én 7 óra 30 perc körül összeütközött egy kerékpáros és egy személygépkocsi.
Két kerékpáros ütközött össze Békéscsabán, a Trianoni emlékmű közelében. A rendőrség a baleset körülményeinek tisztázásához a lakosság segítségét is kéri.
A korábbi hírekkel ellentétben életben van a szerdai nyíregyházi lövöldözés egyik áldozata: a 49 éves férfi állapota stabil. Felesége a helyszínen meghalt. A rendőrség nagy erőkkel keresi a román Stamatiu Dant, aki sajtóhírek szerint azért akarta kiirtani a családot, mert a nő visszautasította közeledését. A támadás idején a család 7 éves gyerekei is otthon voltak. A helyi tévének nyilatkozott az a férfi, aki a támadás után kihívta a mentőket.
Kerékpáros és személygépkocsi ütközött össze Békéscsabán, a Jókai utcán. Az autó vezetője a rendőrök megérkezése előtt elment a helyszínről. A rendőrség a baleset körülményeinek tisztázásához a lakosság segítségét is kéri.
A Gyulai Rendőrkapitányság kéri, hogy jelentkezzen, aki látta a Gyula és Sarkad között történt balesetet.
Elütött egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfit egy autós Gyulán. A balesetet követően anélkül, hogy segítséget nyújtott volna, hazament.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft