"SZÉN-MONOXID-MÉRGEZÉS" címkével ellátott hírek
Négy embert vittek kórházba szén-monoxid-mérgezés gyanújával a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Vajdácska településről szerdára virradó éjszaka - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság az MTI-vel.
A kutya zavartan viselkedett, ezért úszta meg a család nagyobb baj nélkül a szén-monoxid mérgezést.
Negyvenhárom gyermeket és egy felnőttet kórházba vittek szén-monoxid-mérgezés gyanúja miatt a hajdú-bihari Komádiból, egy általános iskolából - tájékoztatta a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság az MTI-t.
Két ember meghalt feltételezhetően szén-monoxid-mérgezés következtében szerdán Tapolca-Diszelen - tájékoztatta a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője az MTI-t.
Szén-monoxid-mérgezés gyanújával, súlyos állapotban vittek kórházba egy nőt a mentők péntek délután Budapesten, egy XVI. kerületi lakás melléképületéből - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.
Hatvankét afganisztáni és pakisztáni menekültet talált egy kisbuszban a horvát rendőrség egy rutinellenőrzés során Zágrábtól száz kilométerre az autópályán. Sokukat szén-monoxid-mérgezéssel, eszméletlen állapotban szállítottak a közeli kórházba - közölte az N1 horvát kereskedelmi hírcsatorna vasárnap.
Szén-monoxid-mérgezés gyanúja miatt három embert vittek kórházba Budapesten a XVII. kerületi Szárny utca egyik családi házából kedd hajnalban - közölte a Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság (OKF) az MTI-vel.
Fiatalok, középkorúak, idősek - a csendes gyilkos nem válogat. Megjelenik, elbágyaszt, majd megöl. Tudnánk tenni ellene! Miért nem teszünk?
Szén-monoxid-mérgezés gyanúja miatt négy embert vittek kórházba Győrben szerdára virradó éjszaka - közölte az országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) az MTI-vel.
Nem tudták újraéleszteni a mentők a két gyermeket, akik szén-monoxid-mérgezést szenvedtek egy szadai ház fürdőszobájában szombat este – közölték a katasztrófavédelemtől.