"SZENNYVÍZTISZTÍTÓ" címkével ellátott hírek
Több tízezer ember szennyvizét is képes megtisztítani az a bio-szennyvíztisztító, amely a koningshoeveni trappista apátság területén, magyar fejlesztés nyomán valósulhatott meg - mondta Áder János köztársasági elnök a közmédiának, miután hollandiai látogatása zárásaként felkereste a létesítményt pénteken.
Örömteli eseményre utaztunk Körösladányba: befejeződött ugyanis a szennyvíztisztító telep felújítása és a csatornázás második üteme. Hogy mit jelent ez?
Június 5-én ünnepélyes keretek között átadták az új gyomaendrődi szennyvíztisztító művet. A környezetvédelmi szempontból is fontos beruházás 2013 augusztusában kezdődött.
Befejezéséhez közeledik a gyomaendrődi szennyvíztisztító korszerűsítése. Az 1980-as évek elején épült telepet ugyan a '90-es évek közepén bővítették és modernizálták, ám a tisztítási technológia nem volt alkalmas a beérkező szennyvíz ma elfogadott módon történő teljes megtisztítására. Gyomaendrőd Város Önkormányzata a gyomaendrődi szennyvíztisztító telep korszerűsítésére pályázati pénzt nyert és a munkálatok 2013. augusztusában kezdődhettek meg.
Elkészült a szennyvíztisztító rendszer felújítása Szarvason. A város 1,45 milliárd forintból korszerűsítette szennyvíztisztítót és bővítette a csatornahálózatot - tájékoztatta Szarvas önkormányzata az MTI-t pénteken.
Nyárra befejeződik a békéscsabai szennyvíztisztító építése 3,7 milliárd forintból. A térség egyik legkorszerűbb létesítménye tavaly augusztus óta próbaüzemben működik és márciustól a város szennyvizének teljes mennyiségét fogadja - hangzott el hétfőn, a beruházás nyilvános műszaki bejárása előtti sajtótájékoztatón.
A tervezettnek megfelelően halad Balástyán a szennyvíztisztító építése, a munkálatok jelenlegi állásáról számolunk be.
Az ALFÖLDVÍZ Zrt. Békés megye legnagyobb környezetgazdálkodó cégeként kiemelten kezeli a környezeti és a természeti értékek védelmét. A szolgáltató a békéscsabai szennyvízberuházás kapcsán nyereményjátékot hirdetett azon fogyasztók között, akik a rákötési értesítő kézhezvételét követő egy hónapon belül csatlakoztak a csatornahálózatra, így növelve a környezettudatos városlakók táborát.
Meghalt egy munkás a jászkiséri szennyvíztisztító telepen, miután az üzem mosóbázisán egy két méter mély, betonozott tisztítóaknába zuhant - közölte a Szolnok megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.
Az elsődleges információk szerint zsalutábla zuhant egy aknában dolgozó munkásra kedden délelőtt az érdi szennyvíztisztító telepen.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft