"SZENTE VAJK" címkével ellátott hírek
Megérkezett! Tadammm! Ugye néhány hónapja, a békéscsabai származású Baukó Évi bájairól harsogott a világsajtó. De húsvétkor felszakadt a jég, megszólaltak a fanfárok, virágba borultak az orgonabokrok: egy oridzsi csabai lokálpatrióta, Diós Zsolt megnyerte a Honfoglaló hétfői adását. És ez most teljesen igazságtalan lenne, ugyanis az Alföldvíz Zrt. PR-szakemberén kívül a csabai Fábián Fanni is ott küzdött a stúdióban… És ugye az már csak hab a tortán, hogy a műsorvezető Szente Vajk (volt). Aki szintén színész, akarom mondani szintén csabeni (de ő elszármazott).
A MusicalNeked produkció első anyaországi előadását december 20-án a CSAKK-ban tartja, Békéscsaba, a musical címmel - tájékoztatta az intézmény szerdán közleményben az MTI-t.
Nagyon várta már ezt a pillanatot. Olyan ez, mintha egy igazán fontos ajándékot adna át – mondta el kérdésünkre Szente Vajk azzal összefüggésben, hogy ismét Békéscsabán, a Jókai Színházban dolgozhat. Hozzátette: azt szeretné, ha minden stimmelne: ha jó lenne a légkör, az időzítés, végül pedig a megajándékozottak örülnének még a csomagolásnak is.
Rejtő Jenő, vagyis a komikus kalandregény koronázatlan királyának írásai egészen különleges módon szabadítanak fel bennünk valamit, amitől a legváratlanabb pillanatokban tiszta kacajra derülünk. Nem lehet megfejteni, mi a nagybetűs szerző zsenijének titka, de kétségtelenül egyedülálló a dolog...
A Zikkurat Színpadi Ügynökség, a Játékszín és a Békéscsabai Jókai Színház közös produkciója a ...Tied a világ! című zenés társasjáték 25- én pénteken(esőnap: július 27.) és 26- án szombaton (esőnap: július 28.) 20 óra 30 perckor látható Szarvason a Vízi Színházban.
Koprodukciós bemutatóra készül a Békéscsabai Jókai Színház a budapesti Játékszín és a Zikkurat Színpadi Ügynökség. A produkció az idén 50 éves Illés zenekar 2014-es Beatünnep című rendezvénysorozat része. Az elődást a budapesti bemutató után Békéscsabán és Szarvason is láthatja a közönség. A próbák már javában folynak.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó