"SZÉPSÉG" címkével ellátott hírek
Finisében a karácsonyi őrület. Akadnak, akiknek már csak a csomagolás van hátra, de sokunk feje fölött még mindig ott villog a kérdőjel: mi lenne a megfelelő ajándék? (x)
Attól függ, mire fókuszál.
Marilyn Monroe tündöklése idején még korántsem volt elfogadott az a bevatkozás, amelynek a színésznő szépségét köszönhette - olvasható a híradó.hu-n.
Salma Hayek csak annyit tesz a szépségéért, amennyi feltétlenül fontos. Salma Hayek egészen nyíltan beszélt a szépség és az öregedés összefüggéseiről. Végülis teheti, minden jogalapja megvan rá, hiszen ahogy 46 évesen kinéz, azt sokan irigylik.
Egy szavazáson a gyönyörű hercegné nem bizonyult a legszebbnek.
Mila Kunis 99 nagyágyút utasított maga mögé.
Mila Kunis színésznő tavaly még csak a 14. helyen végzett az FHM magazin a világ legszexisebb nője címének elnyeréséért rendezett versenyben, idén azonban éppen 14 helyet lépett előre. Ő lett ugyanis a lap olvasói szerint az első, azaz a legszexisebb sztár. A verseny történetének legutóbbi négy évében brit szépségek vitték el rendre a koronát, ám most az ukrán származású amerikai színésznőé lett a pálma.
A színésznő fiatalabbnak látszik, mint tíz éve. Persze ebben van némi szerepe a plasztikának is.
A jobb külsejű férfiaknak egyötöddel nagyobb a fizetésük az átlagosnál, a nők esetében viszont nem jár ilyen előnnyel a szebb külső - mutatkozott meg egy ausztráliai felmérés során.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
6 210 Ft