"SZERDAHELYI ÚT" címkével ellátott hírek
Az aluljáró építése ütemterv szerint zajlik. Nagyobb munkák a Jamina felőli oldalon tapasztalhatók, itt a szigetelési és vasszerelési munkákat, valamint az alaplemez elkészítését végzi a vállalkozó. A Szerdahelyi úti szakasz jelentős része szerkezetkész.
A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában megkezdődik a második ütem Békéscsabán. Ez azt jelenti, hogy a Szerdahelyi úti aluljáró építése következik.
Több ponton és több helyen folynak munkálatok Békéscsabán a vasútberuházás kapcsán. A megyeszékhelyen élők gyakran bosszankodnak a forgalomkorlátozás, torlódás, lezárás miatt, amihez hozzáadódik egyes vasúti menetrendek módosítása, a pótló buszok a vágányzár miatt…nem árt tájékozódni mielőtt útnak indulunk.
Február 21-e óta nem lehet közlekedni Békéscsabán, az Orosházi úti felüljárón, a "hidat" lebontják, helyette 2x2 sávos felüljáró épül. Mindez annak a vasútfelújításnak a része, ami érinti a Budapest - Lökösháéza vasútvonalat, a békéscsabai vasútállomást és a vágányhálózatot is. A munkálatok jelenlegi állásáról a NIF Zrt. kommunikációs vezetőjét kérdeztük.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft