"SZERELEM" címkével ellátott hírek
A „szeretlek” szó a legfontosabb kötelék a párkapcsolatban, ez az a szó, ami közelebb hozza egymáshoz a párokat és hosszú távon összetartja őket. A párkapcsolatban nagyon fontos a szeretet kinyilvánítása, azonban, ha azt szeretnénk, hogy párkapcsolatunk kiegyensúlyozott és harmonikus legyen, a „szeretlek” mellett még három mondatnak mindenképpen helye van – állítják a Randivonal.hu társkereső oldal szakértői. Nézzük, melyek ezek!
A szerelem szempontjából igazán mérvadó érzelmek terén elég siralmasan teljesítettek azok, akik egy kutatás során amúgy azt állították, hogy első látásra beleszerettek valakibe.
A következő tanácsok segítségével könnyebben társra találhatsz! Ez a cikk nőknek ajánlott!
Pár órára bérelhető szerelmi fészek az elbújni vágyó pároknak a vásárhelyi Németh László utca környékén. A tulajdonos nevet nem kérdez, és az utcán nem köszön rá - kizárólag vissza - vendégeire, nehogy kellemetlenséget okozzon nekik.
Szerintem minden tisztességesen megőszült ffiember, még megboldogult legénykorában belezuhant abba csapdába, hogy egy szétcsapott éjszaka után, tág pupillákkal és azzal a valós felismeréssel ébredt: „de hisz én egy bombával jöttem haza!”. (Természetesen ez ellenkezőleg is igaz, mármint, hogy a hajnali órákban a pasi némileg jobban festett.) És, hogy ki itatott le, kit? Természetesen a ffi a nőt.
Megfilmesítik John Lennon és Yoko Ono szerelmének történetét - értesült a The Hollywood Reporter.
Nem, nem pikáns bulvártémáról vitatkoztak egy konferencián Manchesterben, Nagy-Britanniában. Tetszik, vagy sem, a téma mára aktuálissá vált - írja a híradó.hu.
És ez most leginkább egy segélykérés.
Ez nem terrorista, ez egy idióta.
Öt éve találkoztunk először. De az is lehet, hogy már hat. Vagy négy. Bizonyos dátumokra gyerekkorom óta emlékszem, ez valahogy kiesett.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft