"SZERELEM" címkével ellátott hírek
A szerelem szempontjából igazán mérvadó érzelmek terén elég siralmasan teljesítettek azok, akik egy kutatás során amúgy azt állították, hogy első látásra beleszerettek valakibe.
A következő tanácsok segítségével könnyebben társra találhatsz! Ez a cikk nőknek ajánlott!
Pár órára bérelhető szerelmi fészek az elbújni vágyó pároknak a vásárhelyi Németh László utca környékén. A tulajdonos nevet nem kérdez, és az utcán nem köszön rá - kizárólag vissza - vendégeire, nehogy kellemetlenséget okozzon nekik.
Szerintem minden tisztességesen megőszült ffiember, még megboldogult legénykorában belezuhant abba csapdába, hogy egy szétcsapott éjszaka után, tág pupillákkal és azzal a valós felismeréssel ébredt: „de hisz én egy bombával jöttem haza!”. (Természetesen ez ellenkezőleg is igaz, mármint, hogy a hajnali órákban a pasi némileg jobban festett.) És, hogy ki itatott le, kit? Természetesen a ffi a nőt.
Megfilmesítik John Lennon és Yoko Ono szerelmének történetét - értesült a The Hollywood Reporter.
Nem, nem pikáns bulvártémáról vitatkoztak egy konferencián Manchesterben, Nagy-Britanniában. Tetszik, vagy sem, a téma mára aktuálissá vált - írja a híradó.hu.
És ez most leginkább egy segélykérés.
Ez nem terrorista, ez egy idióta.
Öt éve találkoztunk először. De az is lehet, hogy már hat. Vagy négy. Bizonyos dátumokra gyerekkorom óta emlékszem, ez valahogy kiesett.
Szinte napra pontosan 20 éve léptem át először a kapuját annak a tábornak, ahová most már negyedik éve a saját kölkeimet viszem. Tavaly az apjukkal voltak, így nem tudtam ott lenni, amikor az egész elkezdődött…