"SZERENCSI LÁSZLÓ" címkével ellátott hírek
A miértekről és a hogyanokról Szerencsi Lászlóval, a világbajnok békéscsabai AutoMobil Körös Škoda gépjármű értékesítőjével beszélgettem a minap.
Bizonyára az idősebbek (jaj… be csúnya szó) még emlékeznek arra, hogy az emberarcú szocializmusban, akár öt évig is vártunk egy Trabantra, hogy a szalonban becsomagolják. Majd a szivárványos rendszerváltozást követően egyre kevesebb lett a Trabicsek, és szinte be sem kellett állni a sorba egy új kocsiért. A vásárlás függvénye pusztán csak pénz kérdése volt. És ha rendezve lett bürokrácia, akár egy órán belül elgurulhattunk a szép új verdánkkal. Az utóbbi időben ez némileg megváltozott… A miértekről és a hogyanokról Szerencsi Lászlóval, a világbajnok békéscsabai AutoMobil Körös Škoda gépjármű értékesítőjével beszélgettem.
A közelmúltban öt darab 1.4-es, automata sebességváltós Škoda Rapid Family gurult be a békéscsabai Automobil Körös Kft. márkakereskedésébe. A hihetetlen olcsó (már 4. 360. 000.- forinttól hazavihető!) családi autó kiváló paramétereiről kivételesen, mint mindig, most is Szerencsi László értékesítő mesélt.
Elöljáróban leszögezném, hála a Tervezőnek, manapság már nem a vezetéknév szerint szelektáljuk a társainkat, mint az általános alsóban, hanem a szakma és a keresztnév kombója a tuti. Így például a hír6.hu regiszterében fellelhető App Klári, Csaba-fa Csabi, Gyulahúsos Ági, Jégkásás Marcsi, Tesi Misi (ő a Lencsési általános egyik testnevelője), Webmester Gyuri stb. No, de ki a Škodás Laci? Hát Szerencsi László! A békéscsabai AutoMobil Körös Kft. értékesítési tanácsadója a minap egy piszok Škoda 125-ös miatt csúszott le a fővárosban megrendezett Škoda Challenge országos verseny legfelső fokáról. Mi az ezüstnek is örülünk; ő azért duzzogott egy kicsit. Lacival és két pontszerző munkatársával, Kocsik Jánossal és Egri Lajossal is váltottam egy-két szót.
Javában zakatol a békéscsabai Automobil Körös Kft. Škoda Fabia akciója.
A magyar fővárosban zajlott a minap a Škoda Challenge versenye, ahol 33 ország 185 résztvevője, öt kategóriában versenyzett. Idén az értékesítési tanácsadó kategóriában a pálmát Szerencsi László, a békéscsabai AutoMobil Körös Kft. munkatársa vihette haza.
Ismered az újautó-szagot? Ha igen, akkor szerencsés ember vagy – de tényleg. Ha pedig eddig mindig kénytelen voltál beérni használtautóval és az előző tulaj illatosító ízlésével, nos, akkor van számodra egy skodálatos hírünk. (x)
Békéscsabán abszolút természetes dolog, hogy a magyar és a szláv nyelvet beszéd közben hol logikusan, hol teljesen ad hoc módon felváltva használják. Legendás magyar/szlovák (tót) mondat volt: tágyeme na körgát, megtekintuvaty vízállás! Javaslom, hogy a címet most eszerint a logika szerint olvassák el. A skoda szó jelentése: kár, sajnos…
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft