"SZERGEJ LAVROV" címkével ellátott hírek
Oroszország kész lesz felújítani a párbeszédet az Egyesült Államokkal John Bolton amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó javaslatával összhangban, amint erre Washington is készen áll majd - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter vasárnap a Rosszija-1 állami televíziónak nyilatkozva.
Az Egyesült Államok revíziónak veti alá a nemzetközi szerződéseket, a diplomácia helyett pedig az ultimátumok és a zsarolás eszközeit alkalmazza - hangoztatta Szergej Lavrov orosz külügyminiszter a Nemzetközi Kapcsolatok Moszkvai Állami Egyetemének (MGIMO) hétfői tanévnyitóján tartott előadásában.
Oroszország reméli, hogy a nyugati országok nem szánják rá magukat az iraki vagy a líbiai forgatókönyv szerinti "kalandra" Szíriában - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter pénteken Moszkvában.
Oroszországot tisztességes nyomozás lefolytatása helyett alaptalanul vádolták meg a Szkripal-ügyben - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter csütörtökön a VII. Moszkvai Nemzetközi Biztonsági Konferencián.
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Szergej Lavrov orosz külügyminiszter megállapodott, hogy kétoldalú találkozót tartanak szeptember harmadik hetében az ENSZ közgyűlés margóján - közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) szombaton az MTI-vel.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó