"SZEX" címkével ellátott hírek
A pápa francia fiatalokkal beszélgetett, és minden kérdésre válaszolt.
A szex nagyon ritkán okoz hirtelen szívhalált egy új amerikai kutatás szerint, melyről a BBC számolt be.
Pár órára bérelhető szerelmi fészek az elbújni vágyó pároknak a vásárhelyi Németh László utca környékén. A tulajdonos nevet nem kérdez, és az utcán nem köszön rá - kizárólag vissza - vendégeire, nehogy kellemetlenséget okozzon nekik.
A Baleár-szigetek kormánya kezdeményezte az Európai Bizottságnál és Spanyolország kormányánál, hogy korlátozzák az alkoholfogyasztást a repülőjáratokon és a repülőtereken az utasok biztonsága és nyugalma érdekében - írta csütörtökön a Diario de Mallorca című lap.
Prostituáltakkal elégíttetné ki a fogyatékkal élők szexuális igényeit a német Zöld Párt szóvivője. A Hollandiában már évek óta alkalmazott szolgáltatás felvetése óriási vitát váltott ki Németországban.
A mindennapok feszültségébe, a munkával, hajszolt életmóddal járó stresszbe könnyen belefáradunk, és ilyenkor a szexualitást is parkolópályára állíthatjuk – pedig egyszerűbb lenne megoldani a problémákat.
Egy kutatás szerint a meztelenség és a szeretkezés olyan hormonokat szabadít fel, amelyek fogékonyabbá tesznek minket a spiritualitásra - írja a hvg.hu.
Ahogy a póknem elnevezése is tanúsítja, a nőstények párosodás közben gyakran felfalják a hímeket, ezért - ahogy kanadai tudósok megfigyelték - a hímek elkezdtek még kifejletlen nőstényeket megtermékenyíteni. A még nem érett nőstények elrakják a spermát azokra az időkre, amikor már kifejlettek lesznek, és így létrejön a megtermékenyítés.
Hogyan kell megmagyarázni egy kiskamasznak, hogy valami nem neki való, anélkül, hogy elhangzana az a mondat, hogy nem neki való? Meddig terjed a szülői féltés és felelősség és hol van az a pont, amikor ráhagyhatod, amikor biztosan tudhatod, nem okozol vele kárt?
Mátészalka 2016 nyarának pornófővárosa hazánkban – derült ki a legnagyobb hazai szexpartner kereső oldal legutóbbi kutatásából.
Hírek