"SZEXUÁLIS ERŐSZAK" címkével ellátott hírek
Szerinte sem felnőttnek, sem gyereknek nincs joga bemocskolni más ember becsületét.
Felháborítónak nevezte a kormány nevében Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója a vasárnap hajnalban Budapest belvárosában egy afgán menekült által elkövetett szexuális kényszerítést.
Egy tízéves lánnyal erőszakoskodó férfit vettek őrizetbe rendőrök Dombóváron - közölte honlapján a rendőrség vasárnap.
A rendőrség vizsgálja az ügyet.
Az Országgyűlés kedden módosította a büntető törvénykönyvet (Btk.), így januártól szigorúbban büntethető a 12 évesnél fiatalabb gyermekek sérelmére elkövetett szexuális erőszak.
Világszerte legkevesebb 15 millió 15-19 év közötti lány szenved el szexuális erőszakot gyakran partnere, rokonai és barátai által. Ám csak minden századik kér segítséget emiatt az ENSZ Gyermekalapja (UNICEF) által szerdán bemutatott tanulmány szerint.
A zeneiparban is széles körű a zaklatás és az erőszak - hangoztatta Toms Jones a Harvey Weinstein botránnyal kapcsolatban a BBC-nek adott interjújában.
A Facebookról tudjuk meg, hány ismerősünket zaklatták.
A férfi ököllel ütötte a nőket, volt, aki nagyon súlyos sérüléseket szenvedett.
Jogerősen életfogytiglani fegyházbüntetést szabott ki a Debreceni Ítélőtábla szerdán egy férfira, aki 2015 tavaszán összeszurkálta volt élettársát, előzőleg pedig megerőszakolta a nőt és kiskorú húgát - közölte a táblabíróság szóvivője az MTI-vel.