"SZEXUÁLIS ZAKLATÁS" címkével ellátott hírek
Donald Trump amerikai elnök főbírójelöltje, Brett Kavanaugh ismételten tagadta, hogy szexuálisan zaklatott volna bárkit is, miután vasárnap a nyilvánosság elé lépett az a nő, aki korábban egy demokrata szenátornak küldött bizalmas levélben vádolta meg a főbírójelöltet azzal, hogy még középiskolás korukban szexuálisan zaklatta őt.
Az amerikai Pennsylvania államban az elmúlt 70 évben több mint 300 katolikus pap követett el szexuális visszaéléseket, áldozataik száma meghaladja az ezret - állapítja meg jelentésében Josh Shapiro pennsylvaniai főállamügyész, aki egy keddi sajtóértekezletén hozta nyilvánosságra a dokumentumot.
De miért hallgatott eddig, ha tudta, mit művel a producer?
A színész állítólag rendszeresen kéretlenül hozzáért női munkatársaihoz, megjegyzéseket tett rájuk, vagy megpróbálta felemelni a szoknyájukat.
A Los Angeles megyei ügyészség vizsgálja a lehetőségét, hogy a szexuális zaklatási botrányba keveredett Kevin Spacey ellen vádat emelhessenek.
Elmaradt tegnap a második tárgyalási nap, mégis kiszivárogtak megdöbbentő, új információk abban az ügyben, amely fiatalok szexuális zaklatásával kapcsolatos.
Holtan találták otthonában Dzso Min Ki dél-koreai színészt, aki ellen szexuális zaklatás miatt folyt rendőrégi vizsgálat.
Létrehozott egy kamu Facebook-profilt, diáklánynak adta ki magát, így levelezett saját diákjaival egy tanár.
Emma Watson brit színésznő egymillió fontot (352 millió forintot) adományozott arra a kampányra, amely a szexuális zaklatás áldozatainak akar segíteni - írta a BBC hírportálja.
Átmenetileg szüneteltetni kell a bejelentéseket fogadó segélyvonalat Franciaországban.