"SZEXUÁLIS ZAKLATÁS" címkével ellátott hírek
A Los Angeles megyei ügyészség vizsgálja a lehetőségét, hogy a szexuális zaklatási botrányba keveredett Kevin Spacey ellen vádat emelhessenek.
Elmaradt tegnap a második tárgyalási nap, mégis kiszivárogtak megdöbbentő, új információk abban az ügyben, amely fiatalok szexuális zaklatásával kapcsolatos.
Holtan találták otthonában Dzso Min Ki dél-koreai színészt, aki ellen szexuális zaklatás miatt folyt rendőrégi vizsgálat.
Létrehozott egy kamu Facebook-profilt, diáklánynak adta ki magát, így levelezett saját diákjaival egy tanár.
Emma Watson brit színésznő egymillió fontot (352 millió forintot) adományozott arra a kampányra, amely a szexuális zaklatás áldozatainak akar segíteni - írta a BBC hírportálja.
Átmenetileg szüneteltetni kell a bejelentéseket fogadó segélyvonalat Franciaországban.
Benyújtotta lemondását az Amerikai Torna Szövetség (USAG) igazgatótanácsának több tagja a hosszú ideje gyűrűző szexuális zaklatási botrányok miatt.
Bocsánatot kért a szexuális zaklatások áldozataitól Catherine Deneuve, miután a francia sajtóban és a közösségi médiában is számos kritikát kapott, amiért egy nyílt levél aláírói között szerepelt, akik szerint a zaklatási ügyek elleni kampány túl messzire ment.
A színész szerint félreértett mozdulatokért, vagy épp csak a vádakat hallgatva nem kéne büntetni.
Meglepő módon megelőző cáfolatban tagadta állítólagos helytelen szexuális viselkedését Michael Douglas.