"SZEXUÁLIS ZAKLATÁS" címkével ellátott hírek
A színész szerint félreértett mozdulatokért, vagy épp csak a vádakat hallgatva nem kéne büntetni.
Meglepő módon megelőző cáfolatban tagadta állítólagos helytelen szexuális viselkedését Michael Douglas.
Újabb filmsztár vallott a médiában Harvey Weinstein ellen: Salma Hayek a New York Timesban azzal vádolta meg a filmmogult, hogy számos alkalommal szexuálisan zaklatta őt és azzal is megfenyegette, hogy megöli.
Donald Trump hétfőn este ismételten tagadta a szexuális zaklatás vádját, amit a tavalyi elnökválasztási kampányban hoztak fel ellene.
Megszólalt a zaklatással megvádolt Havas Henrik, aki a vizsgálat végéig nem kerülhet képernyőre.
Az ATV hivatalos vizsgálatot indított Havas Henrik zaklatási ügyei miatt, tájékoztatta a csatorna az Indexet. Amíg a vizsgálat le nem zárul, Havas nem szerepel az ATV képernyőjén. Az ügyben a vizsgálat végéig nem nyilatkoznak, ennek vége a tévé szerint december 31. előtt várható. Havas Henriket tájékoztatták a döntésről.
Harald király ex-veje egy norvég rádiónak beszélt a színész vállalhatatlan viselkedéséről.
Hoffman John Oliver műsorvezetővel csattant össze egy New York-i beszélgetésen.
Mivel gazdasági okai aligha vannak, a szakértők szerint egyértelmű a visszafogottság oka: senki nem akar újabb zaklatási balhét.
A gyerekekkel szembeni szexuális visszaéléseket az esetek 70 százalékában olyanok követik el, akiket a gyerek ismer, akikkel bizalmi viszonyban van - mondta Gyurkó Szilvia gyermekjogi szakértő az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában.