"SZEXUÁLIS ZAKLATÁS" címkével ellátott hírek
Elismerte a vádakat a bíróság előtt Larry Nassar. A férfit hétrendbeli szexuális visszaéléssel vádolták meg.
Ha egy színésznőre lecsaphat egy producer egy hotelszobában, mennyire kiszolgáltatottak a szállodai dolgozók? Most talán az ő sérelmeik is nyilvánosságra kerülnek.
Tizenhat éves lány tett bejelentést a sztár ellen még 1986-ban, az erről szóló jegyzőkönyvet most szerezte meg egy brit bulvárlap. Stallone tagad.
Richard Dreyfuss tagadja a vádakat. A múlt héten még a fia beszélt arról, hogy Kevin Spacey áldozata volt.
Most egy hatszoros olimpiai bajnok, Aly Raisman is elmondta, hogy az áldozata volt.
A zaklatási ügyeket illetően a kormányzatban és a kormánypártokban az emberi méltóságot tartják a legfontosabbnak, ami ez esetben az áldozatok védelmét jelenti - mondta a Miniszterelnökséget vezető Lázár János csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.
Harvey Weinstein zaklatással és erőszakkal vádolt hollywoodi sztárproducert Blair Berk és Benjamin Brafman fogja képviselni New Yorkban, mindketten a leghíresebb védők közé tartoznak - közölte Weinstein egyik szóvivője szerdán.
Súlyos vádakkal állt elő a színész egykori áldozatának a barátja. Sheen visszautasítja az állításokat.
Szexuális zaklatás miatt akar pert indítani volt testőre Mariah Carey énekesnő ellen - értesült a TMZ.com celebportál.
Hétfőn este az ATV Egyenes Beszéd című műsorában arccal és névvel vállalta Maros Ákos egykori színész-táncos és televíziós műsorvezető, hogy Kerényi Miklós Gábor, az Operettszínház művészeti vezetője és volt igazgatója molesztálta. Az Operettszínház azonnali hatállyal kirúgta.