"SZEXUÁLIS ZAKLATÁS" címkével ellátott hírek
Szexuális kényszerítés és erőszak miatt 14 év fegyházbüntetésre ítélt a Zalaegerszegi Törvényszék kedden első fokon egy zalasárszegi férfit, aki több mint tíz éven át rendszeres szexuális kapcsolatra kényszerítette kiskorú nevelt lányát.
Az alapvető jogok biztosa szerint továbbra is a gyermekvédelem legsürgetőbb feladatai között van a gyermekek szexuális zaklatásának, bántalmazásának és kizsákmányolásának hatékonyabb megelőzése, a védelem fokozása, az áldozatok segítése - közölte az ombudsman hivatala pénteken az MTI-vel.
Újabb nők jelentkeztek, akik azt állítják, hogy Donald Trump amerikai republikánus párti elnökjelölt évekkel ezelőtt szexuálisan zaklatta őket.
Feljelentést tett és vizsgálat indított a bicskei gyermekotthonban történt szexuális zaklatás gyanúja miatt a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság (SZGYF), amely erről csütörtökön tájékoztatta az MTI-t.
Pénteken robbant a bomba, szombaton további részletek is kiderültek, újabb áldozatok is jelentkeztek Dennis Hastert volt képviselőházi elnök szexuális zaklatási botrányában. A sokáig befolyásos republikánus politikus kisfiúkat molesztált és félrevezette a hatóságokat - írja az MTI.
Nem engedik be a menekülteket a németországi Freiburg több szórakozóhelyére nők elleni szexuális zaklatásokról és lopásokról szóló panaszok miatt - írták német lapok vasárnap.
Szexuális zaklatással vádolta meg több nő Szilván Salom izraeli belügyminisztert és miniszterelnök-helyettest, de nem fordulnak a rendőrséghez - jelentette a katonai rádió csütörtökön.
Kedden születhet ítélet a gyermekeik bántalmazásával és szexuális zaklatásával vádolt szigetszentmiklósi házaspár büntetőperében – tájékoztatta a Budapest Környéki Törvényszék szóvivője csütörtökön az MTI-t.
Tucatnyinál is több nő vádolja nemi erőszakkal vagy annak kísérletével Bill Cosby amerikai komikust, aki azonban nem válaszol a "rágalmakra" - írta vasárnap a címlapon induló anyagként közölt riportjában a The Washington Post című napilap.
Szexuális zaklatás miatt kilenc rendőr ellen indítottak eljárást a felső-egyiptomi Minja városában - adta hírül hétfőn az al-Maszri al-Jóm című egyiptomi napilap.