"SZEXUÁLIS ZAKLATÁS" címkével ellátott hírek
Az ATV hivatalos vizsgálatot indított Havas Henrik zaklatási ügyei miatt, tájékoztatta a csatorna az Indexet. Amíg a vizsgálat le nem zárul, Havas nem szerepel az ATV képernyőjén. Az ügyben a vizsgálat végéig nem nyilatkoznak, ennek vége a tévé szerint december 31. előtt várható. Havas Henriket tájékoztatták a döntésről.
Harald király ex-veje egy norvég rádiónak beszélt a színész vállalhatatlan viselkedéséről.
Hoffman John Oliver műsorvezetővel csattant össze egy New York-i beszélgetésen.
Mivel gazdasági okai aligha vannak, a szakértők szerint egyértelmű a visszafogottság oka: senki nem akar újabb zaklatási balhét.
A gyerekekkel szembeni szexuális visszaéléseket az esetek 70 százalékában olyanok követik el, akiket a gyerek ismer, akikkel bizalmi viszonyban van - mondta Gyurkó Szilvia gyermekjogi szakértő az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában.
Elismerte a vádakat a bíróság előtt Larry Nassar. A férfit hétrendbeli szexuális visszaéléssel vádolták meg.
Ha egy színésznőre lecsaphat egy producer egy hotelszobában, mennyire kiszolgáltatottak a szállodai dolgozók? Most talán az ő sérelmeik is nyilvánosságra kerülnek.
Tizenhat éves lány tett bejelentést a sztár ellen még 1986-ban, az erről szóló jegyzőkönyvet most szerezte meg egy brit bulvárlap. Stallone tagad.
Richard Dreyfuss tagadja a vádakat. A múlt héten még a fia beszélt arról, hogy Kevin Spacey áldozata volt.
Most egy hatszoros olimpiai bajnok, Aly Raisman is elmondta, hogy az áldozata volt.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó