"SZEXUÁLIS ZAKLATÁS" címkével ellátott hírek
Kampányok indulnak a gyermekek szexuális zaklatása ellen Kínában: több botrányos eset után iránymutatást adtak ki, sürgetve a szülők és a diákok egyidejű oktatását, valamint a tanárok ellenőrzését - jelentette a kínai média kedden.
Nem jogerősen 11 és 6 év fegyházbüntetést szabott ki pénteken a Debreceni Törvényszék egy házaspárra lányuk szexuális zaklatása miatt - közölte a bíróság szóvivője az MTI-vel.
Sajátos módját kínálják a szexuális zaklatásokat megelőzni kívánó nőknek élelmes kínai kereskedők: az elmúlt hetekben szőrös harisnyával, szőrös műdekoltázzsal is segítik apasztani a kéretlen kedélyeket.
Óriási botrány rázta meg Auckland-et: apa lett egy 11 éves fiú, miután egy osztálytársa anyja megerőszakolta.
Egy olasz államügyész nyomozást kezdeményezett annak ügyében, hogy a Facebook miként engedhette olyan sértő és zaklató bejegyzések közzétételét, amelyek miatt egy 14 esztendős olasz lány öngyilkosságot követett el.
Vádat emelt szemérem elleni erőszak és más bűncselekmények miatt a Tiszaújváros Járási Ügyészség egy 35 éves férfi ellen, aki a vád szerint zaklatta nevelt lányát - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség osztályvezető ügyésze hétfőn.
Nem jogerősen öt év börtönre ítélt és öt évre eltiltott a közügyektől a bíróság egy 35 éves férfit, akivel szemben a Miskolci Járási Ügyészség szemérem elleni erőszak bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség osztályvezető ügyésze csütörtökön.
A felmérések szerint nő a szexuális zaklatások száma Kínában, ahol szigorúbb szabályozásért lobbiznak a jogvédő szervezeteken túl a hivatalos média képviselői is.
Kilencéves kislányának szexuális zaklatása miatt emelt vádat az ügyészség egy 51 éves férfi ellen, akinek a büntetőpere hétfőn kezdődött az Egri Törvényszéken. A vádlottnak a szemérem elleni erőszak mellett kiskorú veszélyeztetéséről is számot kell adnia, mert az ügyészség szerint rendszeresen verte most 16 éves fiát és éheztette a gyerekeket.
Egy friss helyi felmérés szerint tízből több mint nyolc, Tel-Avivban élő nő tapasztalta már a szexuális zaklatás valamilyen formáját élete során. Az incidensek többségét a fiatalabb korosztály szenvedi el - írja a kutatásra hivatkozva az ELTE Társadalomtudományi Kara.