"SZEXUALITÁS" címkével ellátott hírek
A kéz ujjainak hossza "összefügghet a szexualitással": azok a nők, akiknek a bal mutató- és gyűrűsujja eltérő hosszúságú, valószínűbb, hogy leszbikusok - állapította meg egy új, kis létszámú brit kutatás, amelyet a BBC News ismertetett.
Egy friss tanulmány eredményei cáfolják, hogy a kerékpározás negatívan hat a férfiak szexuális és húgyúti egészségére.
Engedélyezte a női vágyfokozó készítmény forgalomba hozatalát az Egyesült Államok élelmiszer- és gyógyszerbiztonsági hivatala (FDA).
Változnak az erkölcsi szabályok, egyre több fiatal tölti, töltheti a barátjánál az éjszakát. A kérdés, melyik életkorban engedheti meg a szülő, hogy ne aludjon otthon a gyerek, hogyan zajlik a felvilágosítás, van-e foganatja a tiltásnak.
A kínai gyermekek híján vannak a szexuális ismereteknek, sem az iskolában, sem a családban nem kapják meg a szükséges felvilágosítást - derült ki a Beijing News című kínai napilap hétfői számában közölt felmérésből.
Egy gyermekkora óta nőként élő férfit választottak meg tanácstagnak a kubai Caibarién városban, és ezzel a mássága miatt a börtönt is megjárt 48 éves Adela Hernandez lett az első transznemű választott tisztségviselő a változóban lévő kommunista szigetországban.