"SZILÁGYI ÁRON" címkével ellátott hírek
Közép-európai idő szerint 3 óra előtt bevonult a magyar csapat a Maracana Stadionba a riói olimpia megnyitóján.
Döntöttek a riói csapat összetételéről a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) csütörtöki közgyűlésén.
Harmadik olimpiáján vesz részt augusztusban Szilágyi Áron olimpiai, világ- és Európa-bajnok kardvívó, aki a riói ötkarikás játékokra a négy éve már bevált - aranyérmet eredményező - módon akar felkészülni.
Szilágyi Áron ezüstérmet nyert a férfi kardozók bostoni Grand Prix-viadalán. Ugyanitt Decsi Tamás, illetve a nők versenyében Márton Anna nyolcaddöntős volt, ami mindkettejük számára értékes pontokat eredményezett az olimpiai kvalifikációs sorozatban.
Tizenhét sportág 110 sportolója - köztük olimpiai és paralimpiai érmesek és számos világbajnok - részesülhet a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjában.
Decsi András irányításával folytatja pályafutását Szilágyi Áron olimpiai bajnok kardvívó.
Hét év közös munka után szakít eddigi edzőjével, Somlai Bélával Szilágyi Áron olimpiai bajnok kardvívó.
Nagyszerű vívással aranyérmet nyert a kardozó Szilágyi Áron a montreux-i Európa-bajnokságon.
Szilágyi Áron a harmadik helyen végzett szombaton a férfi kardozók lengyelországi világkupaversenyén.
Cégnevek. A „békeidőkben” az egyszerű, magyar dolgozónak nem kellett sokat törnie a fejét cégneveken, hiszen a munkahelyekre mindenhol ki volt írva, hogy annak az üzemnek, gyárnak, TSZ-nek, hivatalnak, irodának mi a neve. Elég volt csak olvasni tudni, és már képbe is volt a munkavállaló. Pontosan tudta, hogy hova megy, ha belépett egy kapun. Mert az olyan természetes volt, hogy valakik elnevezték a munkahelyeket. Pontosan tudták, hogy nekik nem a névadás, hanem a jó munkavégzés a feladatuk.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft