"SZÍR" címkével ellátott hírek
Egy szíriai származású hegedűművésznő Olaszországban felejtette egy vonaton a hangszerét. Valamiért csak napokkal később érdeklődött utána, de meglett az értékes Stradivari: Németországban.
Pakisztáni és szíriai állampolgárokra támadtak vasárnap este a németországi Kölnben, a város pályaudvarának a környékén.
Szír határsértőket fogtak el a rendőrök Battonya közelében szombaton - olvasható a police.hu-n.
Négy szír állampolgárt kiraboltak Szegeden szerdán, a rendőrség elfogta az egyik gyanúsítottat, társát még keresik - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.
Röszke külterületén egy 57 fős csoport tagjaként érkezett Magyarországra.
Lengyelország hatvan olyan szíriai családot készül befogadni, amelynek tagjai a szíriai erőszakcselekmények miatt kénytelenek menedéket kérni - jelentette be Ewa Kopacz lengyel kormányfő kedd délutáni sajtóértekezletén, hozzáfűzve, hogy már meg is kezdték az ehhez szükséges logisztikai előkészületeket.
Nyolc szír állampolgárt irányítottak vissza a battonyai határrendészek, majd egy körözött férfit fogtak el Mezőhegyesen a hatóságok szombaton.
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei 5 szír állampolgárt találtak egy török tehergépkocsiban egy közúti ellenőrzéskor.
Az ülések alatt megbújva akartak illegálisan országunkba jutni Nagylaknál.
Hatszáz szír menekült gyermek egyéves oktatását fedezi az az adomány, amelyet egy libanoni iskolába juttatott el a magyar olajipari vállalat.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft