"SZIRÉNA" címkével ellátott hírek
Kerékpárra szerelt szirénával és rendőrség feliratú pólóban próbált megbüntetni egy biciklist egy férfi a Hajdú-Bihar megyei Nyíracsádon - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-vel csütörtökön.
Körözés alapján történt elfogások Békéscsabán, tulajdon elleni szabálysértés Gádoroson és garázdaság Gyulán - ezekről az esetekről számolt be ma reggeli jelentésében a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.
Egész Izraelben megszólaltak a légoltalmi szirénák, Jeruzsálemben pedig a Saul fia Oscar-díjas magyar alkotás vetítésével kezdődött az idei Holokauszt-emléknap Izraelben.
Ma délelőtt 11 órakor tartják a budapesti lakossági riasztó-tájékoztató rendszer első szirénapróbáját - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság az MTI-vel.
Zsúfolásig megteltek a tűzoltólaktanyák május 24-én Békés megyében. Gyerekek tucatjai éltek a lehetőséggel, és keresték fel az egyenruhásokat, akik a szemükben igazi hősök. A lurkók bátran felmásztak a fecskendőkre, tüzetesen megnézték a szakfelszereléseket és ellátogattak a múzeumokba, csapat-emlékhelyekre is.
A hősök tiszteletére szóltak meg május 5-én a szirénák országszerte, a hivatásos és az önkormányzati tűzoltók Békés megyében is a hősi halottakra emlékeztek.
Megkülönböztetett jelzéseit használó mentőautó ütközött össze egy kamionnal hétfőn kevéssel dél után a 4-es számú főközlekedési úton Téglás térségében - közölte Kovács Károly, a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság szóvivője.
Megszólalnak hétfőn a veszélyre figyelmeztető szirénák Borsod-Abaúj-Zemplén megye több településén, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság a monitoring és lakossági riasztórendszer (MoLaRi) próbáját tartja - tette közzé honlapján az igazgatóság.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó