"SZOBOR" címkével ellátott hírek
Ismeretlenek szerda virradóra meggyalázták Széchenyi István köztéri szobrát Szatmárnémeti régi főterén - tájékoztatott a szatmárnémeti polgármesteri hivatal.
Lázár Ervin tiszteletére avattak szobrot a Ferencvárosi Mesenap keretében szombaton; a Négyszögletű Kerekerdő Mesélője című, a IX. kerületi Kerekerdő parkban elhelyezett szoborral az író munkássága előtt tisztelegnek.
Felavatták az ökölvívólegenda Papp László egészalakos szobrát kedden a főváros XII. kerületében, a MOM Kulturális Központ mellett.
Puskás Ferenc-szobrot avattak Melbourne-ben az Olimpiai Parkban szombaton - adta hírül az nso.hu.
Szobrot állíttat két évtizede elhunyt néhai édesanyjának, Diana hercegnőnek két fia, Vilmos és Harry herceg.
Közadakozásból sikerült összegyűjteni a százezer fontot (37 millió forintot), amelyből szobrot állítanak David Bowie emlékére a buckinghamshire-i Aylesburyben.
Felavatták az ország első nemzetőrszobrát pénteken Budapest XVII. kerületében, a Kucorgó téren a kerület önkormányzata, a Rákosmenti 1956-os Alapítvány és a Rákoskeresztúri Polgári Kör szervezésében.
Papp László háromszoros olimpiai bajnok ökölvívóról elnevezett teret adtak át, és felavatták a sportoló szobrát pénteken a főváros XIII. kerületében, a Kassák Lajos utca és a Huba utca kereszteződésében található, korábban parkolóként szolgáló területen.
Komáromban ünnepi misén emlékeztek meg a Jézus Szíve római katolikus templom felszentelésének nyolcvanadik évfordulójáról, majd a templom előtt felavatták Mindszenty József hercegprímás szobrát, Kligl Sándor alkotását - adta hírül az MTI.
Újabb mellszobrot kapott pénteken a kommunista munkásmozgalom teoretikusának tartott XIX. századi filozófus, Marx Károly - adta hírül a hvg.hu.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft