"SZOLGÁLTATÁS" címkével ellátott hírek
Felfüggeszti a szolgáltatást az Uber közösségi személyszállító Magyarországon július 24-én vasárnap 12 órától.
Miért örülhet már a szomszéd a gólnak, amikor én még csak a beadásnál tartok a tévémen? A válasz a jelátviteli és jelfeldolgozási módok eltérő időigényében rejlik. A jó kép- és hangminőség a gyorsaság rovására megy a lapostévék, a digitális kábeltévézés vagy internetes szolgáltatás esetében, a direkt vétel és a régi típusú, hagyományos katódsugárcsöves készülék viszont pár másodperc előnyt jelenthet.
Az Uber nem taxi, hanem egy technológiai rendszer, egy informatikai cég, amely olyan online piacteret üzemeltet, amelyen keresztül különböző jellegű szolgáltatások működnek, Budapesten a személyszállítás, az autómegosztó rendszer ismert - mondta el az Uber magyarországi operatív vezetője csütörtökön Budapesten.
Új szolgáltatásokat vezet be vállalati ügyfelei számára a hitelezés élénkítése érdekében a Budapest Bank - mondta Németh Lászlóné, a Miniszterelnökség nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és postaügyekért felelős államtitkára.
Jövőre akár 600 praxisra is kiterjeszthetik azt a háziorvosi modellt, amelyet jelenleg 27 körzetben tesztelnek - mondta Zombor Gábor egészségügyért felelős államtitkár a Kossuth Rádió 180 perc című műsorának, nagy problémának nevezve, hogy a háziorvosi kar jelenleg elöregszik, egyre kevesebben választják ezt a hivatást, ezért – szavai szerint – vonzóbbá kell tenni.
Az idén 12, civil szervezet által kínált szolgáltatására pályázhatnak a cégek a november 12-én Budapesten, hetedik alkalommal megrendezendő Civil Liciten - tájékoztatta a szervező Civil Licit Alapítvány szóvivője szerdán az MTI-t.
Az EDF DÉMÁSZ Hálózati Elosztó Kft. ezúton tájékoztatja a lakosságot, hogy szeptember 15-én, 20 órától szeptember 16-án hajnal három óráig közcélú villamos hálózaton előre tervezett munkálatokat fog végezni Békéscsabán, melyek időtartamában a villamosenergia-szolgáltatás szünetelni fog.
Lezárult a MobilTárca egy éve indult tesztidőszaka - közölte a Magyar Mobiltárca Szövetség az MTI-vel csütörtökön, a teszt eredményei és az eddigi lakossági kutatások alapján a szövetség mintegy 350-400 ezerre becsüli azok számát, akik nyitottak a szolgáltatás használatára.
A kormány döntésére várnak a kéményseprő szolgáltató cégek, és egyelőre folytatják július elseje után is a közszolgáltatást működési területükön - mondta Vidra Zoltán, a Magyarországi Kéményseprők Országos Ipartestületének elnöke hétfőn az MTI megkeresésére.
Javult a szálláshely-szolgáltatás és vendéglátás helyzete 2013-ban az előző évhez képest - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Magyarország, 2013 című, most megjelent kiadványából.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft