"SZOLGÁLTATÓ" címkével ellátott hírek
Az RTL Klub után a TV2 mögött álló társaság is bejelentette, hogy programdíjat kér a csatorna hagyományos felbontású (SD) adásáért a IPTV-, kábel-, műholdas és MMDS-szolgáltatóktól.
Az országban elsőként Csongrád megyében született jogerős bírósági ítélet egy telefonos ügyfélszolgálat élőhangos bejelentkezésével kapcsolatban, a szolgáltatót - a fogyasztóvédelmi felügyelőség döntésével egyezően - elmarasztalták a hosszú várakoztatás miatt – tájékoztatta a Csongrád Megyei Kormányhivatal kommunikációs vezetője az MTI-t hétfőn.
Sokan nem is tudják, hogy nem kötelező attól a szolgáltatótól a földgázt vagy az áramot vásárolniuk, amelyik jelenleg is a szolgáltatójuk. Érdemes utána járni, hol, mennyi az annyi, és ha kedvezőbb ajánlatot kapunk, ne féljünk váltani.
Az internet előfizetések száma dinamikusan nőtt tavaly Magyarországon, a szolgáltatást nyújtó vállalkozások száma viszont csökkent - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Statisztikai Tükör című kiadványából.
A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) 1820 gázmérőt vizsgált meg, 278-nak közülük (15 százalékuknak) lejárt a hitelesítése. Az ilyen mérők adatai alapján nem lehet számlázni - közölte a hatóság.
Több száz fogyasztóvédelmi eljárás indult az idén közműszolgáltatók ellen a rezsicsökkentés elmulasztása, hibásan kiküldött számlák és a tájékoztatási kötelezettség megszegése miatt. A cégeket emiatt több száz milliós bírsággal sújtották - közölte Németh Szilárd, a Fidesz rezsicsökkentésért felelős képviselője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.
Aki azt tapasztalja, hogy nem csökkent a számláján a rezsiköltsége, forduljon az adott szolgáltatóhoz, ha pedig ez nem vezet eredményre, akkor a fogyasztóvédelmi hatósághoz – mondta az M1 Ma reggel című műsorában a rezsicsökkentést ellenőrző munkacsoport elnöke.
A korábbi gyakorlattal szemben a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) földgáz rendszerhasználati díjakról szóló rendelete nem engedi meg, hogy az energiaszolgáltatók a jövőben a fogyasztókra áthárítsák a lopásokból és az általuk működtetett rendszerek műszaki állapotából fakadó energiaveszteséget.
Csütörtöktől megkezdi 24 órában sugárzó magyar nyelvű adását a Euronews európai hírtelevízió - tudatta az MTI-vel a lyoni székhelyű hírcsatorna kedden.
Játéktípusonként százmillió forintos koncessziós díjat, játékadót és felügyeleti díjat kell fizetniük az internetes szerencsejátékokat szervező magántársaságoknak a hétfőn az Országgyűlésnek benyújtott törvényjavaslat szerint.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft