"SZÖUL" címkével ellátott hírek
Szilágyi Áron arany-, Márton Anna pedig ezüstérmet nyert a kardozók dél-koreai Grand Prix-viadalán, Szöulban.
A járókelő és az ablakból kiugró nő is meghalt.
Tízezrek tüntettek szombaton Szöul belvárosában a botrányba keveredett Pak Gun Hje dél-koreai elnök távozását követelve - írja a hirado.hu.
Nem követelt halálos áldozatot a szöuli metróbaleset. 238-an azonban ,megsérültek, 43 ember kórházi kezelésre szorult.
A 2012-es olimpia lólengésdöntője után szombaton, Szöulban versenyez ismét egymás ellen a londoni aranyérmes Berki Krisztián és a második brit Louis Smith.
Az 1447 szöuli általános iskolás, középiskolás és egyetemi hallgató bevonásával készült felmérés szerint a fiatalok 5,9 százaléka küzd okostelefon-függőséggel. A lányoknál 8,3 százalékos a függők aránya: ez majdnem háromszor magasabb a fiúknál mért 2,8 százaléknál. A felmérést a szöuli önkormányzat által működtetett I will Center nevű intézet készítette, amelyet az internetfüggőség problémájának kezelésére hívtak életre.
A dél-koreai fővárosban "intelligens" megfigyelőkamerákat szerelnek fel a Han folyó fölött átívelő, az öngyilkosok által leggyakrabban használt hidakra, hogy megakadályozzák az öngyilkosokat végzetes tettük végrehajtásában.
Házkutatást tartottak a rövidesen leköszönő dél-koreai államfő hivatalában, mert Ri Mjong Bak a gyanúsítások szerint Szöul egyik déli kerületében közpénzből készült rezidenciát építtetni magának, tájékoztatott a dél-koreai hírügynökség.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft