"SZTÁR" címkével ellátott hírek
A filmes szakma tele van magyar származású sztárokkal. Vannak olyanok is az élvonalban, akik magyarként, magyar névvel írnak éppen történelmet.
Tilos lesz a jövőben olyan sztárok, színészek szerepeltetése a kínai televíziókban és más média csatornákon, akikről kiderült, hogy kábítószerélvezők, vagy igénybe vették prostituáltak szolgáltatásait - számolt be az állami médiafelügyelet legfrissebb rendelkezéséről a China Daily című lap csütörtökön.
Feltehetőleg az Apple internetes tároló-szolgáltatása, az iCloud elleni kiterjedt hackertámadás nyomán olyan sztárok meztelen fotói kerültek fel vasárnap a világhálóra, mint Jennifer Lawrence, Ariana Grande, Mary Elizabeth Winstead és Kate Upton.
A kétszeres Oscar-díjas Christoph Waltz, a Becstelen brigantyk-beli partnere, Diane Kruger és Daniel Brühl csillaga is felragyog a berlini Hírességek sétányán szeptember 4-én, amikor a felújítás végeztével újra láthatók lesznek a legjelentősebb német nyelvű színészeknek és filmeseknek hollywoodi mintára emléket állító csillagok.
A számla rendezése nélkül távozott egy kaliforniai étteremből Britney Spears és párja, David Lucado - írja a TMZ.com.
A hollywoodi sztár életében is eljött a pillanat, amikor egy könyvben számol be az életéről.
Az eredeti Csillagok háborúja sztárjai, Harrison Ford (Han Solo), Mark Hamill (Luke Skywalker) és Carrie Fisher (Leila hercegnő) is visszatér a filmeposz VII. epizódjába - közölte kedden hosszas titkolózás után a Lucasfilm és a Walt Disney.
A filmvászon legendás hőse, Errol Flynn 87 éves özvegyét, egykori hollywoodi színésznőt szombaton jamaicai birtokán, Portlandben érte a halál egy évig tartó betegeskedés után - közölte hétfőn a család szóvivője, Robb Callahan.
Iker fiai születtek Chris Hemsworth ausztrál filmsztárnak és feleségének, Elsa Pataky spanyol színésznőnek Los Angelesben.
Huszonkét év után a a Leno Show elbúcsúzott legendás műsorvezetőjétől. Jay Leno 22 éven át vezette az NBC The Tonight Show with Jay Leno című éjszakai talkshow-műsorát. A sorban ő volt a negyedik műsorvezető 1954 óta - Johnny Carson után (aki egyébként 30 évig volt a műsor gazdája) következett 1992-ben. És íme, eljött a pillanat, amikor az amerikai televíziózás legendás figurája is elköszönt.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft