"SZTÁROK" címkével ellátott hírek
Remek hangulat, sztárvendégek és születésnapi torta fogadta a Center születésnapi bulijára ellátogató tömeget.
Violetta Live címmel Budapesten adnak koncertet jövőre a Disney tévécsatornán futó, és a tinik körében Magyarországon is nagy népszerűségnek örvendő Violetta-sorozat sztárjai. A főszereplő Martina Stoessel és társai 2015. augusztus 29-én lépnek fel a Sportarénában.
Nicole Kidman, Hugh Grant, Kirsten Dunst és Natalie Portman is részt vesz az idei sanghaji nemzetközi filmfesztiválon, amely a jövő héten kezdődik a kelet-kínai metropoliszban.
A milliók által csodált, tökéletes testű Baywatch-szereplők élete korántsem volt könnyű - olvasható a hirado.hu oldalon.
Emma Watson vezeti a női mezőnyt, míg a férfiakét Sherlock Holmes, alias Benedict Cumberbatch - írja a hirado.hu.
Van, aki egy kiköpött rágóban is üzletet lát. Britney Spears rágója, Lady Gaga elhagyott műkörme jó pénzt hozott a gyűjtőnek - írja a hirado.hu.
Az amerikai, megbízható sztárok listáján alaposan leszerepelt a filmszínésznő. Kristen Stewart az utolsó helyet foglalja el az amerikai prominens személyiségek megbízhatósági listáján.
Angelina Jolie kettős melleltávolításának híre ma reggel robbant a sajtóban. De sokan döntenek hasonlóan a sztárvilágban is.
Szenzációkkal várja a közönséget a jövő évadban a berlini Állami Operaház, ahol Plácido Domingo és Anna Netrebko is színpadra lép. A szezon egyik szenzációjának ígérkezik Rimszkij-Korszakov A cári menyasszony című műve Dmitrij Csernyakov rendezésében.
Justin Timbarlake a fejébe vette, hogy vállalkozásába csábítja Rihannát. Jessica Biel joggal aggódik.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft