"SZUJÓ HANNA" címkével ellátott hírek
Az ifi tornász korosztály versenyzői a hétvégén, a budapesti Gerevics Aladár Tornacsarnokban mérték össze erejüket az Országos Bajnokságon. A klubunkat három versenyző képviselte; Sándor Roxána Lili, Puruczki Nikolett és a junior VB kerettag Szujó Hanna.
Sikerült! Szujó Hanna a világbajnoki csapat tagja lett, rövid beszámoló Porugáliából.
Mint ahogy már korábban beszámoltunk róla megkezdődött a versenyszezon tornászainknak. A junior, Szujó Hannának nagyon fontosak ezek a versenyek, hisz mindegyik közelebb viheti őt a Junior Világbajnoksághoz, az EYOF-hoz (Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál) és az Olimpiai Reménységek Viadalához. (ORV)
A hétvégén rendezték meg Kiskunfélegyházán a Matolay Elek Nemzetközi tornaversenyen. Szujó Hanna a Torna Club Békéscsaba tornásznője új elemekkel kiegészítve gyakorlatait, már az első napon ugráson és felemáskorláton első helyen került a fináléba.
Leforgatták a júniusban megrendezendő junior torna-világbajnokságot népszerűsítő kisfilmet.
A TC Békéscsaba 14 éves tornásznője, Szujó Hanna bámulatos őszi sorozatot zárt a libereci ORV-győzelemmel. Zsilinszki Tünde és Petrovszki Pál tanítványa azonban máris a jövő évi újabb feladatokra koncentrál. A karácsonyi szünetben például új talajgyakorlatához keres majd zenét. Valami pörgőset, amellyel új egyéniségét mutathatja majd meg a hazai rendezésű junior-világbajnokság közönségének.
Csodás eredménnyel zárjuk az évet! Az Olimpiai Reménységek Versenyén (Olympic Hopes Cup) Magyarország női utánpótlás válogatottja első helyen végzett!
A minap egy csodálatos testvérpárról szerettem volna írni. Egy szép sportkarrier előtt álló (vagy már benne tornázó) lánytesókról. A bökkenő csak annyi volt, hogy ketten mindössze 27 esztendősek. Épp emiatt a munkát szülői kérésre – mondván elég a hírverésből –, még a kezdeti stádiumban berekesztettem. (Nemcsak nekünk, de több más országos médiumnak is nemet mondtak.)
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft