"SZÜLETÉSNAP" címkével ellátott hírek
Július 31-én délután Sarkadon a Gyulai úti Idősek Otthona - Idősek Gondozóháza udvarán tartott ünnepségen emlékeztek meg a város legnagyobb, időseket gondozó-ellátó intézményének 25. születésnapjáról. Azaz egynegyed évszázada, 1993 nyarán kezdte meg működését a Gyulai úti idősek otthona, akkor költöztek be az első lakók. A színvonalas műsorszámokat felvonultató ünnepségen nemcsak az otthon lakói vettek részt, hanem jelen volt az intézményt működtető Kistérségi Humán Szolgáltató Központ dolgozói kollektívája, a városvezetés, az önkormányzati képviselők többsége, valamint a helyi nyugdíjas és mozgáskorlátozott egyesületek vezetése is.
A kanadai férfinak finoman szólva is jó napja volt.
Egy híján 20 kitüntetést adtak át kedd este a zsúfolásig megtelt orosházi Evangélikus templomban; a város pedig egy híján 275 esztendős.
86 évvel ezelőtt, 1931. szeptember 9-én született meg korszaka legnagyobb és talán legkevésbé megértett színésze, Latinovits Zoltán.
Örökösei kocsiponyvának akarták eladni műveit. Ma az egyik legismertebb magyar festő Csontváry Kosztka Tivadar, aki 1853. július 5-én született Krisztinavárosban, így ma születésének 164. évfordulójára emlékezhetünk.
1917. május 10-én, Dévaványán született Szarka Elemér, akit 100. születésnapja alkalmából Gyomaendrőd Város Önkormányzata nevében Lehóczkiné Timár Irén alpolgármester köszöntött. Szarka Elemér 100 éves, Isten éltesse!
George Clooney meglepte egy brit idősotthonban élő rajongóját, egy csokor virággal köszöntötte fel a 87. születésnapján - számolt be róla a BBC News.
Idén novemberben ünnepelte 5. születésnapját a Sárréti Hökkentők színjátszó kör.
Hajléktalanokkal reggelizett, majd a Rómában élő bíborosokkal misézett a Vatikánban szombaton, 80. születésnapján Ferenc pápa, a római katolikus egyház feje.
A gödöllői kisrepülőgép-baleset egyik áldozata, egy kisfiú a születésnapjára kapta meglepetésként a sétarepülést - közölte az RTL Klub és a Blikk.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft