"SZÜLETÉSNAP" címkével ellátott hírek
A kanadai férfinak finoman szólva is jó napja volt.
Egy híján 20 kitüntetést adtak át kedd este a zsúfolásig megtelt orosházi Evangélikus templomban; a város pedig egy híján 275 esztendős.
86 évvel ezelőtt, 1931. szeptember 9-én született meg korszaka legnagyobb és talán legkevésbé megértett színésze, Latinovits Zoltán.
Örökösei kocsiponyvának akarták eladni műveit. Ma az egyik legismertebb magyar festő Csontváry Kosztka Tivadar, aki 1853. július 5-én született Krisztinavárosban, így ma születésének 164. évfordulójára emlékezhetünk.
1917. május 10-én, Dévaványán született Szarka Elemér, akit 100. születésnapja alkalmából Gyomaendrőd Város Önkormányzata nevében Lehóczkiné Timár Irén alpolgármester köszöntött. Szarka Elemér 100 éves, Isten éltesse!
George Clooney meglepte egy brit idősotthonban élő rajongóját, egy csokor virággal köszöntötte fel a 87. születésnapján - számolt be róla a BBC News.
Idén novemberben ünnepelte 5. születésnapját a Sárréti Hökkentők színjátszó kör.
Hajléktalanokkal reggelizett, majd a Rómában élő bíborosokkal misézett a Vatikánban szombaton, 80. születésnapján Ferenc pápa, a római katolikus egyház feje.
A gödöllői kisrepülőgép-baleset egyik áldozata, egy kisfiú a születésnapjára kapta meglepetésként a sétarepülést - közölte az RTL Klub és a Blikk.
Freddie Mercury-ról neveztek el egy kisbolygót a néhai énekes születésének 70. évfordulója alkalmából - írta a The Daily Telegraph.