"SZÜLETÉSNAP" címkével ellátott hírek
George Clooney meglepte egy brit idősotthonban élő rajongóját, egy csokor virággal köszöntötte fel a 87. születésnapján - számolt be róla a BBC News.
Idén novemberben ünnepelte 5. születésnapját a Sárréti Hökkentők színjátszó kör.
Hajléktalanokkal reggelizett, majd a Rómában élő bíborosokkal misézett a Vatikánban szombaton, 80. születésnapján Ferenc pápa, a római katolikus egyház feje.
A gödöllői kisrepülőgép-baleset egyik áldozata, egy kisfiú a születésnapjára kapta meglepetésként a sétarepülést - közölte az RTL Klub és a Blikk.
Freddie Mercury-ról neveztek el egy kisbolygót a néhai énekes születésének 70. évfordulója alkalmából - írta a The Daily Telegraph.
A magyar labdarúgó-válogatott több tagjának éppen az Európa-bajnokság idejére esik a születésnapja, de Nagy Ádám arról számolt be, hogy nagy ünneplést nem tartanak.
Szakadó esőben piknikezett a brit uralkodó 90. születésnapjának tiszteletére vasárnap rendezett óriási londoni utcabál több ezer vendége.
Hagyományos katonai pompával ünnepelték meg szombaton Londonban a 90 esztendős II. Erzsébet királynő "hivatalos" születésnapját.
Pénteken ünnepli 95. születésnapját Fülöp edinburghi herceg, II. Erzsébet királynő férje.