"SZUPERMARATON" címkével ellátott hírek
A Mezőkovácsházai Csanád Vezér Általános Iskola 26 tanulója, egyetlen gyermekcsapatként, váltóban teljesítette a Jubileumi 20. Békéscsaba-Arad-Békéscsaba Szupermaraton 200 kilométeres távját.
A Békéscsaba – Arad – Békéscsaba szupermaraton győztes női csapatának a Békéscsabai Rendőrkapitányság egyik vizsgálótisztje is tagja volt.
Finisébe ért a 20. Szupermaraton – legalábbis, ami az előkészületeket illeti.
Finisébe ért a 20. Szupermaraton – legalábbis, ami az előkészületeket illeti. Ennek apropóján tartottak közös sajtótájékoztatót a Kupak sörházban a ŠKODA képviselői valamint a KOPP Békéscsabai Atlétikai Club vezetősége és sportolói.
Teszthét, Szupermaraton és Közlekedik a család! Az AutoMobil Körösnél mindent elkövetnek, hogy ez a május emlékezetes legyen.
Szombat reggel Békéscsabáról indult, Aradon éjszakázott, majdan vasárnap délután érkezett vissza Békéscsabára a 19. Szupermaraton népes mezőnye (futók, kerósok, görkorisok). A kőkemény 200 kilométeres távot az évek óta Fancsalon élő, encsi színekben induló, félig-meddig csabai Bogár János egyedül (!) teljesítette egyéniben. Vasárnap este, nem sokkal nyolc előtt vágta át képletesen a célszalagot – fülig érő szájjal mosolyogva, mintha egy laza coopert lejtett volna. Még beszélgetni is volt ereje.
Szombat reggel Békéscsabáról indult, Aradon éjszakázott, majdan vasárnap délután érkezett vissza Békéscsabára a 19. Szupermaraton népes mezőnye (futók, kerósok, görkorisok).
Szombaton rajtol a 19. Békéscsaba-Arad-Békéscsaba Szupermaraton. Ennek apropóján tartott sajtótájékoztatót a Kupakban az esemény kiemelt támogatója, a ŠKODA AutoMobil Körös Kft.