"TÁBOR" címkével ellátott hírek
Az általános iskolásoknak a tanév végén még két hetes, "táborszerű" foglalkozásokon kellene részt venniük a Népszava értesülése szerint.
2017. július 17-21. között tartották az Idegen nyelvi tábort Füzesgyarmaton.
Eltelt egy év és újra megrendezésre került Füzesgyarmaton a Füles tábor, immáron hatodik alkalommal.
Roma származású általános iskolásoknak szervezett tábort a megyei nemzetiségi önkormányzat és a rendőrség Békés megyében.
A nyár most sem múlhatott el a Békés Megyei Néptánc Tábor nélkül, melyet a Belencéres Néptáncegyüttes" bűvkörében" élő 6-13 éves gyerekek már türelmetlenül várnak mindig, az újonnan részt vevő kisdiákok pedig örömmel vesznek rész a számukra még újdonságként ható néptánc foglalkozásokon, melyek most 2017. 07. 31. és augusztus 4. között zajlottak a békési Kecskeméti Gábor Kulturális Központban.
A repülős tábor 35 éve működik, először történt baleset. A Piper egy hegynek ütközött, két 14 éves fiú és a pilóta meghalt, egy 17 éves lány súlyosan megsérült.
Szakmai táborunk az idei tanévben is szeretettel várta a mesterségek iránt érdeklődő általános iskolás 6-7.osztályos tanulókat. Nagy örömünkre szolgált, hogy érkeztek megyén kívülről visszatérő táborozóink is. A megszokottakhoz híven izgalmas, sokszínű programokat kínáltunk a nyári szünidő kezdetéhez, a pályaorientáció jegyében.
A vád szerint a férfi együtt aludt a kislányokkal, tapogatta és szájon csókolta őket.
Az iskolások legnagyobb örömére, hamarosan elkezdődik a nyári vakáció, a nyaralások, táborozások időszaka. Ha alsó tagozatos, kézműveskedés iránt érdeklődő kisdiák vagy, és szívesen részt vennél egy olyan napközis táborban, ahol veled hasonló korú gyerekekkel, sok-sok közös népi játék mellett eltanulhatod néhány népi kézműves mesterség alapjait, akkor Téged is várunk a BÉKÉS MEGYEI „KIS KÉZMŰVESEK” TÁBORÁBA!
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft