"TAKÁCS ÁRPÁD" címkével ellátott hírek
2014 áprilisában nyílt meg a Békéscsabai Járási Hivatal Szabadság téri épületében a város első kormányablaka; csütörtök délelőtt pedig már az 500 ezredik ügyfelet fogadták. Szepessy Tamás helyettes államtitkár, Takács Árpád kormánymegbízott, valamint Herczeg Tamás országgyűlési képviselő virágcsokorral és emlékplakettel köszöntötte a békéscsabai dr. Váradi Anettet, a félmilliomodik ügyfelet.
2014 áprilisában nyílt meg a Békéscsabai Járási Hivatal Szabadság téri épületében a kormányablak; csütörtök délelőtt pedig már az 500 ezredik ügyfelet fogadták. Szepessy Tamás helyettes államtitkár, Takács Árpád kormánymegbízott, valamint Herczeg Tamás országgyűlési képviselő virágcsokorral és emlékplakettel köszöntötte a békéscsabai dr. Váradi Anettet, a kormányablak félmilliomodik ügyfelét.
Húsvét előtt tárta ki kapuit az első Integrált Hatósági és Agrárigazgatási Központ, a mezőhegyesi Kantárban. Az ingatlanban négy munkaállomásos kormányablak, földhivatali szolgálat, az Agrár- és Vidékfejlesztési Támogató Főosztály ügyfélszolgálata, és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara is helyet kapott. Azóta eltelt hat hét, és bizony már pünkösd előtt áll nyitva a naptár… és természetesen sok minden történt – többek között erről is szólt a hétfő reggeli sajtótájékoztató.
a hétfő délelőtti rendezvénynek volt még egy másik fontos etapja is, de azt egyelőre nem árulhatom el. Tehát klisésen fogalmazva, két komponensű programon vettünk részt a Sarkadi Járási Hivatalban.
A 100 000. ügyfelet köszöntötték a sarkadi kormányablakban, illetve a hétfő délelőtti rendezvénynek volt még egy másik fontos etapja is, de azt egyelőre nem árulhatom el. Tehát klisésen fogalmazva, két komponensű programon vettünk részt a Sarkadi Járási Hivatalban.
Ünnepélyes keretek közt, szerda délelőtt átadták a felújított mezőhegyesi „Kantár” épületét, amelyben kormányablak, s egyben egy integrált agrárigazgatási és hatósági központként is működik majd. (Békés Megyei Kormányhivatal Mezőkovácsházai Járási Hivatala Mezőhegyesi Járási Kirendeltség Mezőhegyes, Kozma Ferenc utca 11.)
Ünnepélyes keretek közt, szerda délelőtt átadták a felújított mezőhegyesi „Kantár” épületet, amelyben kormányablak, s egyben egy integrált agrárigazgatási és hatósági központként is működik majd. (Békés Megyei Kormányhivatal Mezőkovácsházai Járási Hivatala Mezőhegyesi Járási Kirendeltség Mezőhegyes, Kozma Ferenc utca 11.)
Eső ide, eső oda, útjára indult a huszadik, jubileumi Gyulai Pálinkafesztivál, amely három napon keresztül jobbnál jobb programokkal várja a látogatókat. (Kincses Zoltán írása.)
A Békés Megyei Vadászszövetség és az Országos Magyar Vadászkamara Békés Megyei Területi Szervezete közös küldöttközgyűlést tartott szerda délután, a békéscsabai Gál Ferenc Főiskolán.
A megelőzés fontossága címmel, a munkahelyek biztonságával kapcsolatos közös szakmai konferenciát tartott csütörtökön a Pénzügyminisztérium Munkavédelmi Főosztály EU-OSHA Nemzeti Fókuszpont és a Békés Megyei Kormányhivatal a Csabagyöngyében. Az egészdélutános rendezvény előtt egy sajtótájékoztató zajlott. Elmentünk.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft