"TALÁLKOZÓ" címkével ellátott hírek
A washingtoni Fehér Ház szóvivője nem zárja ki, hogy júliusban sor kerülhet Donald Trump amerikai és Vlagyimir Putyin orosz elnök találkozójára.
Tarlós István előrelépést vár Orbán Viktor miniszterelnökkel való találkozójától a fővárosnál dolgozók béremelése ügyében, és bízik benne, hogy lesz majd valamennyi forrásbiztosítás.
Nem hivatalos információk szerint az orosz elnök 4 héten belül Budapestre látogat - írja a hvg.hu.
Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök találkozóra hívta meg Mahmúd Abbász palesztin elnököt már erre a hétre - jelentette a jeruzsálemi közszolgálati rádió hétfőn.
Februárban ismét Orbán-Putyin találkozó, ezúttal Moszkvában.
Orbán Viktor kormányfő köszönetét fejezte ki a kiváló kínai-magyar együttműködésért, amikor Li Ko-csiang kínai miniszterelnökkel tárgyalt Szucsouban. A tárgyaláson Magyarország a magyar mezőgazdasági termékek kínai exportjának bővítését kezdeményezte - közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője szerdán az MTI-vel.
Mintegy ezerkétszáz hívő részvételével kezdődött meg szombat délelőtt Békésen a Trianon előtti Békés-Bánáti Református Egyházmegye utódmegyéinek harmadik találkozója.
Gyermekkori daganatos és leukémiás betegségből gyógyultak első országos találkozóját tartják Budapesten két hét múlva. A rendezvény célja, hogy a gyógyultak üzenjenek a most gyógyulóknak: van remény.
Karkus Tamás könnyed zongorajátékával vette kezdetét pénteken a sarkadi Bartók Béla Művelődési Központban az Újévi Önkormányzati Partnertalálkozó. A teltházas jeles eseményt többek között megtisztelte dr. Kovács József országgyűlési képviselő; Gajda Róbert, a Békés Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott; Török László, Nagyszalonta polgármestere; Florin Vasiloni Trandafir, Románia Gyulai Konzulátusának vezetője valamint Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára.
Napjában többször is hallják ezt a mondatot az ügyelők. Van, hogy nem gondolja komolyan a telefonáló, csak figyelemre van szüksége, de van, hogy nagyon súlyos a helyzet, és egy hajszálon függ, hogy nem történik tragédia.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft