"TALÁLT TÁRGY" címkével ellátott hírek
Kulcscsomót talált egy férfi Békéscsabán. Bevitte a rendőrségre, így az elhagyott kulcsok visszakerültek a tulajdonoshoz.
A város szeretné megkönnyíteni azok dolgát, akik elveszítették valamilyen értéktárgyukat, ezért 2018. január másodika óta egy központi helyre, a Fundservice Wien központi telephelyére kerül minden olyan tárgy, amit az utcán, a metrón, a villamoson vagy a buszon találtak meg.
Egy miskolci férfi a rendőrség segítségét kérte, amikor egy több mint hárommillió forintot tartalmazó autóstáskát talált és vissza akarta azt adni a tulajdonosának – mondta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-nek.
Talált tárgyak irodája kezdte meg működését Szocsiban, annyi elvesztett holmi vár gazdájára a téli olimpia helyszínén - jelentették be vasárnap az orosz szervezők.
Biztosan Ön is álmodozott már arról, mi lenne, ha találna egy pénzzel teli borítékot vagy tárcát. Mit tenne vele? Többször hallottunk becsületes megtalálókról, akik beszolgáltatták a talált értéket. Jól tették? Vagy inkább meg kellett volna tartaniuk? Mi a teendő ilyen helyzetben, mikor járunk el a jognak megfelelően?
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés