"TÁMADÁS" címkével ellátott hírek
Gázpisztollyal támadtak rá Orsós Ferencre, a Baranya Megyei Cigány Nemzetiségi Önkormányzat elnökére csütörtökön Komlón - írta pénteken a Romnet.hu.
Megszólalt a tolvajt üldöző Katona Andrea, akit a Kúria felmentett minden vádpont alól.
A Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) vezetője arra figyelmeztetett csütörtökön, hogy az Iszlám Állam (IÁ) nevű terrorszervezet támadást intézhet az Egyesült Államok ellen.
A mentők egy nőhöz mentek ki, az ő élettársa támadt rájuk.
Futókra csapott le, csipkedte őket, még keksszel sem tudták lekenyerezni. Vélhetően egy fogságból szabadult példányról van szó.
legalábbis a németek szerint.
Németországban rendőrökre támadt az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet egy feltételezett követője, a támadót őrizetbe vették, a rendőrök nem sebesültek meg - jelentette hétfőn hírportálján az N24 hírtelevízió.
Németországban bohócjelmezbe öltözött ismeretlenek zaklatnak embereket sorozatban, pénteki sajtójelentések szerint az utóbbi napokban csaknem tucatnyi, többször fegyveres bohóctámadás történt gyermekek és felnőttek ellen.
Vádat emeltek egy férfi ellen, aki januárban egy orvost, februárban két mentőt támadott meg, utóbbi esetben késsel és bárddal a kezében - közölte a fővárosi főügyész pénteken az MTI-vel.
Vizsgálatot indított az orosz hadsereg azoknak a sajtójelentéseknek az ügyében, amelyek szerint a szíriai Aleppónál támadás érte az ENSZ segélyszállító konvoját - közölte keddi moszkvai sajtótájékoztatóján a Kreml szóvivője.