"TÁMOGATÁSOK" címkével ellátott hírek
Továbbra is az év bármely napján, határidő nélkül igényelhető az ingyenes, vagy kedvezményes gyermekétkeztetés - mondta a szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár szombati sajtótájékoztatóján, Budapesten.
Az önkormányzat Képviselő-testülete minden év áprilisában a rendes testületi ülésen dönt a civil szervezetek benyújtott kérelmeinek támogatásáról.
Az eddiginél szélesebb körben és jóval nagyobb összegben támogathatják az év elejétől munkavállalóik albérletét a vállalkozások - hívta fel a figyelmet a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szerdán közleményben. Az idén mintegy havi 32 ezer forinttal nő az albérlet-támogatás összege.
Elindította a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) a zöldség, gyümölcs és dohány szerkezetátalakítási támogatások kifizetését.
A magyar cégvezetők 98 százaléka szerint egyszerűbbé kell tenni az európai uniós források elérését - derül ki az Ernst & Young legfrissebb európai felméréséből.
Az eddigi javaslatoknál is kevesebb pénzt fordítana a kohéziós alapokra egy úgynevezett tárgyalási keret. Erről az Euractiv uniós hírportál számolt be, Herman Van Rompuynek, az Európai Tanács elnökének tulajdonítva a terveztet.
Jól dolgoztak a kormányhivatal, illetve a megyei munkaügyi szervezet vezetői, hiszen idén ősszel a munkahelyek megőrzésére és a pályakezdő fiatalok támogatásra az eredetileg szánt 725 millió forintos központi támogatás helyett 300 millió forinttal több érkezett, érkezik Békésbe. Így összességében több mint kétezer fő őrizheti meg állását, illetve szerezhet pályakezdőként munkatapasztalatot.
Három javaslattal alakítaná át a kormány a szociális támogatások rendszerét az állástalanok segítése érdekében; ebben állapodott meg a kabinet és az MSZP-frakció pénteki tanácskozásán a Pest megyei Dobogókőn. Az elképzeléseket Gyurcsány Ferenc miniszterelnök-pártelnök ismertette az egyeztetés után tartott sajtótájékoztatón.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó