"TÁNC" címkével ellátott hírek
Az M5 kulturális csatorna is kapcsolódik a tánc világnapi eseményekhez: vasárnap helyszíni bejelentkezésekkel tudósítanak az első alkalommal megrendezett Nagy Táncválasztó budapesti és vidéki programjairól - tájékoztatta Siklósi Beatrix csatornaigazgató az MTI-t.
Négy szerbiai és nyolc külföldi tánccsoport lép fel augusztus 22. és 26. között az Interetno fesztiválon Szabadkán - olvasható a rendezvény honlapján.
A Zenés Újjászületés Mozgalom rendezett Flashmobot a Körtefánál. A cél az volt, hogy bemutatkozzanak, és felrázzák a belvárost - írj az oroscafé.
26. alkalommal tartott nyári tábort a Békés Megyei Népművészeti Egyesület. Zárásképpen kiállítást rendeztek a közel 300 táborozó egy hét alatt készült munkáiból.
Pénteken tartja a Magyar Állami Operaház a Billy Elliot - a Musical című produkció tánccastingját - hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfői adásában.
Élete nagy vágya teljesült egy 106 esztendős amerikai néninek: találkozott Obama elnökkel, aki hitvesével együtt a Fehér Házban fogadta őt. Örömében mind ő, mind az elnöki pár táncra perdült.
A Kerisek is megkapták a szalagjukat.
November 13. napján, pénteken a SZEGYA nyitotta meg a 2015-s szalagavatók sorát.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft