"TANUSZODA" címkével ellátott hírek
Dr. Mokán István polgármester és dr. Kovács József országgyűlési képviselő sajtótájékoztatón számolt be arról, hogy Magyarország Kormánya támogatásának köszönhetően a Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program keretében a Kormány 1281/2017. (VI.2.) határozata eredményeként kezdetét veszi a sarkadi tanuszoda beruházás megvalósítása, amellyel a település lakosságának több évtizedes álmát váltják valóra.
Csütörtökön ünnepélyes keretek közt letették a füzesgyarmati tanuszoda alapkövét, amely hamarosan a Kastélypark Fürdő szomszédságában nyílik meg.
Tornatermek, tantermek és tanuszodák épülhetnek a nemzeti köznevelési infrastruktúrafejlesztési program keretében az ország számos pontján az elkövetkező időszakban.
Ősztől kezdik el építeni huszonhárom településen a tanuszodákat, amelyeket a Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program keretében hoz létre a kormány - írta keddi számában a Magyar Nemzet.
Két fiam tanult meg úszni a békéscsabai Szigligeti utcai óvoda tanmedencéjében, a harmadiknak azonban erre már nem volt lehetősége. Ezért is gyűltek ma össze a gyerekek helyett újságírók az uszodában: tájékozódni arról, mi is történik most ezzel kapcsolatban.
Az eredetileg tervezett 15 milliárd forint helyett 11,9 milliárd állami forrásból rendezik kéttucatnyi, önkormányzati kezelésben lévő PPP-konstrukcióban megkezdett sportlétesítmény további sorsát - írta a Magyar Nemzet.