"TÁRGYALÁS" címkével ellátott hírek
November 6-án tartják az első tárgyalást a Kun-Mediátor-ügyben, erről az első fokon eljáró Szolnoki Törvényszék szerdai előkészítő ülésén döntött - közölte a törvényszék sajtócsoportja az MTI-vel.
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Értéktár programjával Pákh Imrének nincs semmilyen kapcsolata, a tárgyalások megszakadtak - közölte a jegybank, amely fenntartja korábbi vételi ajánlatát - írja a híradó.hu.
Iratismertetéssel megkezdődött a Jozef Rohác és Portik Tamás ellen a két évtizeddel ezelőtti Aranykéz utcai robbantás, valamint a Fenyő- és a Cinóber-gyilkosság miatt indult összevont büntetőper másodfokú tárgyalása szerdán a Fővárosi Ítélőtáblán.
A Benelux-államok hamarosan meghívják a visegrádi országcsoport vezetőit Hollandiába, hogy közösen tárgyaljanak az Európai Unió jövőjéről - közölte Mark Rutte holland kormányfő péntek délelőtt Brüsszelben, az uniós csúcsvezetők informális tanácskozását megelőzően.
Rendbontás zajlik a terrorcselekménnyel vádolt Budaházy György és társai első fokú perének ítélethirdetésén kedden a Fővárosi Törvényszéken - jelentette az MTI tudósítója.
Várhatóan ma hirdeti ki elsőfokú ítéletét a terrorcselekménnyel vádolt Budaházy György és társai perében a Fővárosi Törvényszék.
Kész találkozni az izraeli miniszterelnökkel és visszatérni a tárgyalóasztalhoz a Palesztin Hatóság elnöke egy izraeli tévécsatornának adott nyilatkozata szerint. Mahmúd Abbász a palesztin erőszakhullám fél évvel ezelőtti megindulása óta először kijelentette, hogy ha tudná, akkor megállítaná a jellemzően késeléses támadásokat.
Kihagyta a náci karlendítést ügyének második tárgyalási napján a norvég tömeggyilkos. A bíró kérte erre, miután az első tárgyalási napon a tiltott mozdulattal indított a norvég államot perelő Anders Behring Breivik. Jelezte ugyanakkor, hogy haláláig harcolni akar a nácizmusért.
A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) nem vesz részt a kormány által szervezett köznevelési kerekasztal tárgyalásain - közölte Mendrey László, a szervezet elnöke hétfőn, Budapesten.
Csak szeretett volna egy barátnőt – az ügyészség szerint ezt válaszolta egy svéd orvos arra a kérdésre, miért épített betonbunkert a házához, és miért rabolt el egy fiatal nőt, akit előzőleg gyógyszerrel kábított el. Áldozata szerencsére nem olyan sokáig raboskodott, mint az amstetteni rém, Jozef Fritzl lánya és annak gyermekei. A svéd nő hat nap után kiszabadult. Az orvos tárgyalása január 25-én kezdődik Stockholmban.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft