"TÁRSKERESŐ" címkével ellátott hírek
A gyanúsított álnéven, társkereső oldalakon szedte össze áldozatait, akiket találkozásuk után kifosztott.
Gyerekként arról álmodozunk, hogy amikor nagyok leszünk, megházasodunk – természetesen a nagy Ő-vel –, és kéz a kézben, boldogságban öregszünk meg. Néha azonban a sors közbeszól.
Játékos és ötletes, ráadásul nem csak randipartnert, hanem új barátokat is lehet szerezni ezzel az ingyenes magyar alkalmazással. Több ezren használják már Budapesten és olyat is tud, amit a Tinder nem.
Bármilyen társkereső portálról van szó, legyen az komoly kapcsolatokra specializált, vagy könnyedebb jellegű, egy dologra szinte mindegyikük rákérdez: az illető dohányos-e vagy sem, illetve szívesen ismerkedne-e dohányossal. A logika azt diktálja, hogy a dohányos szívesen ismerkedik dohányossal, a nemdohányzó viszont inkább ódzkodik a cigizőktől. De ez vajon tényleg így van?
A Simpson család Marge-ja majdnem félrelépett. Amerikaiak ezrei követték. A Simpson család rajzfilmhőseinek inspirálására megrohamozták a társkereső portált. A népszerű amerikai Simpson család című rajzfilm aktuális folytatásában Marge Simpson jelentkezett egy internetes társkereső portálon, meglepő hatást kiváltva a való világban.
10 millió forintból valósul meg az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) által támogatott táncos párválasztó program, amelynek célja, hogy a fiatalok számára kulturált körülmények között biztosítson lehetőséget az ismerkedésre.
Nagyon sikeresek a marhatárskereső honlapok Nagy-Britanniában: már fél millió párt - tehenet és bikát - hoztak össze.
A Szarvasi Rendőrkapitányság 2010. november 2-án nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen, aki az ezt megelőző napon egy szarvasi lakostól úgy tulajdonította el értékeit, hogy a sértett italába olyan szert kevert, amitől a sértett hirtelen elaludt. Az ügynek jelenleg két gyanúsítottja van, egy szarvasi és egy békésszentandrási nő.
A most készülő romantikus könyvemhez való anyaggyűjtés céljából regisztráltam és keresgéltem egy internetes társkereső portálon – mondhatnám, de igazából társat találni mentem. Két hetet töltöttem el két felvonásban, és ha előre átgondolom és/vagy tudom, amit most itt leírok, talán sikerrel is jártam volna. Jelen gondolatok nem igazán elrettentésül keletkeztek, hanem a felkészítés jegyében – a szerző tapasztalatából, hiszen nem árt okosan próbálkozni.
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) döntése szerint a versenytörvény szerint kiszabható lehető legmagasabb, éves nettó árbevételének 10 százalékát kitevő bírságot kapott a Digitania Kommunikációs Zrt. - közölte a hivatal szerdán.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft